Αποτριχωση

Σχηματισμός Φρυδιών με Κερί

Γιατί να κάνετε μία μόνο μέθοδο αποτρίχωσης, όταν μπορείτε να συνδυάσετε όλες ή μερικές από τις μεθόδους αποτρίχωσης του κέντρου μας, για να έχετε ένα ατομικό πλάνο Μόνιμης Αποτρίχωσης και ένα τέλειο αποτέλεσμα, θέτοντας πάντα ρεαλιστικούς στόχους;

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αποτριχωτικών μεθόδων, που καλύπτουν κάθε τριχοφυΐα, επιδερμίδα, ηλικία και οικονομική δυνατότητα. Έτσι καλύπτουμε κάθε πιθανή κατάσταση τριχοφυΐας κι επιδερμίδας (φωτότυπου). Επιλέξτε μια ή συνδυασμό, από τις αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης του Κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer και απολαύστε λείο και απαλό δέρμα, χωρίς κόκκινα σημάδια κι ερεθισμούς.

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Νefer
προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αποτριχωτικών μεθόδων!

Σχηματισμός Φρυδιών με Κερί

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια, τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και προσφέρουν αρμονία. Λαμβάνουμε υπόψη, την ηλικία, το στυλ, τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ώστε να καθαρίσουμε τα φρύδια σας από τις περιττές τρίχες, αλλά και να δώσουμε ένα συμμετρικό σχήμα φρυδιών.

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, ο σχηματισμός των φρυδιών γίνεται με κερί και τα υπολείμματα των τριχών αφαιρούνται με τσιμπιδάκι.

Κόστος: 8€

Διάρκεια συνεδρίας: 15 λεπτά

Ειδική τιμή για Νέους έως 25 ετών: 5€

Ελληνικα