Αποτριχωση

Ηλεκτρική Αποτρίχωση

Βάλτε τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer.

Για την μόνιμη αφαίρεση της επίμονης τριχοφυΐας σε μικρές περιοχές όπως ο λαιμός, τα μάγουλα, το γυναικείο μουστάκι, η κοιλιά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ριζική αποτρίχωση με βελόνα.

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Νefer

προτείνουμε την ριζική αποτρίχωση με βελόνα η οποία είναι η καταλληλότερη μέθοδος ακόμα και για τις λευκές ή πολύ λεπτές τρίχες!

ιδανικη για λευκες ή πολυ λεπτες ή για λιγες σκουρες τριχες

Ηλεκτρική Αποτρίχωση

Βάλτε τέλος στην ενοχλητική τριχοφυϊα. Για μόνιμη απομάκρυνση της επίμονης τριχοφυϊας σε μικρές περιοχές, όπως λαιμό, παρειές, μουστάκι, κοιλιά εφαρμόζουμε ριζική αποτρίχωση με βελόνα.

Επιλέξτε την ηλεκτρική αποτρίχωση με βελόνα, που είναι ιδανική για μικρές εκτάσεις και λευκές ή πολύ λεπτές τρίχες με την εγγύηση του κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer.

Η Ριζική αποτρίχωση με βελόνα, είναι η καταλληλότερη μέθοδος αποτρίχωσης ακόμα και για λευκές ή πολύ λεπτές τρίχες.

Συνήθως για τριχοφυϊα σε μεγαλύτερες περιοχές οι αισθητικοί μας θα σας προτείνουν αποτρίχωση με LASER ή αποτρίχωση με IPL .

Στο Nefer η ηλεκτρική αποτρίχωση γίνεται από έμπειρες αισθητικούς, πτυχιούχους ΤΕΙ. Η μέθοδος εφαρμόζεται με εξελιγμένο μηχάνημα “ανώδυνης” ηλεκτρικής αποτρίχωσης. Σε σχέση με τα μηχανήματα ηλεκτρικής αποτρίχωσης παλιότερης γενιάς η αίσθηση καψίματος και ο ερεθισμός που δημιουργούταν έχει μειωθεί κατά 50%.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Βελόνα μιας χρήσης 2€
Ελάχιστη συνεδρία 15€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 5΄ 19€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 10’ 25€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 15΄ 35€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 20΄ 39€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 30΄ 49€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 60΄ 69€
Ελληνικα