Αποτριχωση

Laser Αλεξανδρίτη - Άνδρες

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη ανδρική τριχοφυϊα και την θυλακίτιδα, γρήγορα και ανώδυνα, με το τελευταίας τεχνολογίας LASER Alexandrite –  GentleMax Pro της Candela. Το LASER Αλεξανδρίτη εκπέμπει μονοχρωματικό φως με μήκος κύματος 755nm.

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Νefer
είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης, με τα καλύτερα μηχανήματα της αγοράς (LASER Alexandrite – Candela & Aurora ELOS – Syneron), από αισθητικούς απόφοιτους ΤΕΙ.

Βαλτε μονιμα τελος στην τριχοφυϊα και την θυλακιτιδα

LASER Αποτρίχωση- Alexandrite

Το LASER Αλεξανδρίτη είναι μια μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης. Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;
Οι τρίχες εξαφανίζονται κατά μέσο όρο, σε 8 συνεδρίες. Η συχνότητα των επισκέψεων έχουν ως εξής: οι πρώτες 2 – 3 συνεδρίες, κάθε 1 ή 2 μήνες και οι υπόλοιπες κάθε 2 ή 3 μήνες. Όταν δηλαδή οι τρίχες επανεμφανίζονται.

Για ποια τριχοφυΐα δεν είναι κατάλληλη η αποτρίχωση με LASER;
Για το ξανθό και χνοώδες τρίχωμα. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει αρκετή μελανίνη στην τρίχα, για να απορροφηθεί η ενέργεια του LASER, ώστε να φτάσει μέχρι την ρίζα της και να την καταστρέψει.

Τι θα νιώσετε κατά την διάρκεια της συνεδρίας;
Όταν κάνεις, αποτρίχωση, με το καλύτερο μηχάνημα LASER, της παγκόσμιας αγοράς, νιώθεις την σιγουριά μιας μεγάλης αμερικάνικης εταιρίας, την ταχύτητα και το αποτέλεσμα του leader στην αγορά των LASER αποτρίχωσης, καθώς και την λιγότερη δυνατή ενόχληση, χάρη στον τέλειο ψυκτικό μηχανισμό, που διαθέτει. Είμαστε περήφανοι για το CANDELA 3ης γενιάς.
Παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν την δυσφορία κατά την εφαρμογή της αποτρίχωσης με το LASER είναι: σκούρα επιδερμίδα, σκούρα και πυκνή τριχοφυΐα. Επίσης κάθε άτομο έχει διαφορετική αίσθηση και ανοχή δυσφορίας – πόνου. Μετά από 2 – 3 συνεδρίες που θα εξασθενήσουν οι τρίχες η ενόχληση μειώνεται αισθητά και δεν είναι άξια λόγου.

Πόσο ασφαλής είναι η χρήση του LASER για αποτρίχωση;
Το LASER Αλεξανδρίτη, της Candela ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, εφόσον ρυθμιστούν κατάλληλα οι παράμετροι.
Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από την ποιότητα του μηχανήματος, αλλά κυρίως από το ποιος το χειρίζεται καθώς και αν το σύστημα συντηρείται σωστά.
Σε εμάς η αποτρίχωση LASER γίνεται αποκλειστικά από αισθητικούς, απόφοιτους ΤΕΙ, την οποία έχουμε διδαχθεί, στην διάρκεια των σπουδών μας, γνωρίζοντας τον τρόπο δράσης, όλων των LASER και τους τρόπους προστασίας και μας επιτρέπεται νόμιμα, να εφαρμόζουμε με ασφάλεια. Ταυτόχρονα η εταιρία Candela, μας παρέχει εξαιρετική ενημέρωση για την χρήση του συγκεκριμένου συστήματος.

Ενδεικτικά σημεία που εφαρμόζουμε μόνιμη ανδρική αποτρίχωση, με LASER Αλεξανδρίτη, στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer:
– Πρόσωπο: άνω χείλος, φρύδια, μεσόφρυο, ζυγωματικά (όταν τα γένια ανεβαίνουν ψηλά προς τα μάτια)
– Αυτιά
– Χέρια
– Μασχάλες
– Πόδια
– Στέρνο
– Πλάτη
– Κοιλιά
– Αυχένα
– Κολάρο (στη περιοχή που οι τρίχες φαίνονται στο λαιμό και τον αυχένα, όταν φοράτε πουκάμισο)
Επίσης είναι κατάλληλη μέθοδος για την αντιμετώπιση της θυλακίτιδας. Η θυλακίτιδα, εμφανίζεται σε ορισμένα άτομα, μετά από αποτρίχωση με ξυράφι ή κερί. Στη συνέχεια η τρίχα γυρίζει μέσα στο δέρμα, ερεθίζοντας τον τριχοσμηγματογόνο θύλακα. Έτσι η περιοχή γύρω από κάθε τριχικό θύλακα είναι κόκκινη και μπορεί να εμφανίσει σπυράκια, δυσχρωμίες ή ουλές σε ποιο ευαίσθητα δέρματα. Έτσι όταν κάνουμε LASER για μόνιμη αποτρίχωση, φεύγει και ο παράγοντας που ερεθίζει τον θύλακα της τρίχας, αφήνοντας ένα δέρμα λείο, χωρίς κοκκινίλες και “γκρι” σκιά κάτω από το δέρμα.

Πόσο διαρκεί μια συνεδρία;
Η συνεδρία με το LASER Αλεξανδρίτη (GentleLase Pro-U), που είναι το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας Candela, παρέχει γρήγορες και αποτελεσματικές εφαρμογές. Οι συνεδρίες διαρκούν από λίγα λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με την περιοχή που θα εφαρμοστούν.
Ενδεικτικά, παραθέτουμε τους χρόνους για κάποιες περιοχές που εφαρμόζεται η αποτρίχωση με LASER

Περιοχή εφαρμογής Διάρκεια 
Πλάτη 20′
Στέρνο – Κοιλιά 20′
Πόδια 30′
Μασχάλες 5′
Αυχένας 10’
Χέρια 15′ – 20′

Άλλες πληροφορίες
– 10 – 20 μέρες μετά την συνεδρία, οι τρίχες σας, θα αρχίσουν να πέφτουν.
– Σε περίπτωση που ακολουθείτε κάποια θεραπευτική αγωγή, οφείλετε να ενημερώσετε την αισθητικό σας – κατά την λήψη του ιστορικού σας – γιατί κάποια φάρμακα κάνουν φωτοευαίσθητη την επιδερμίδα σας, όσο τα λαμβάνετε.

Παρενέργειες
Γενικά δεν υπάρχουν παρενέργειες και είναι ασφαλής μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης. Συγκεκριμένα το LASER GentleLase Pro-U, είναι από τα πιο ασφαλή, γιατί έχει ένα πολύ καλό ψυκτικό μηχανισμό για να κρυώνει την επιδερμίδα κατά την διάρκεια της εφαρμογής.

Δεν επιτρέπεται
– Αν λαμβάνετε κάποια φάρμακα, που προκαλούν φωτοευαισθησία (όπως ήδη αναφέραμε) ή σε περίπτωση λεύκης και εγκυμοσύνης.
– Επίσης είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο, γιατί ιδιαίτερα τα πολύ μελαχρινά άτομα μπορεί να εμφανίσουν υπομελαγρώσεις ή υπερμελαγρώσεις (πιο σκούρο ή πιο ανοικτά σημάδια από το φυσιολογικό σας), μετά από την εφαρμογή με LASER. Γι’ αυτό πρέπει να ενημερώνετε σε κάθε συνεδρία, με ειλικρίνεια τον αισθητικό σας για τυχόν έκθεση σας στον ήλιο.

Στο Nefer πάντα πριν ξεκινήσουμε μια συνεδρία αποτρίχωσης με LASER, συζητάμε μαζί σας, τις προσδοκίες σας και σας λύνουμε οποιαδήποτε απορία έχετε. Θα σας πούμε – κατά προσέγγιση – πόσες συνεδρίες θα χρειαστείτε και σε τι συχνότητα.
Σε μερικές περιπτώσεις απαιτείται συνδυασμός μεθόδων αποτρίχωσης, όπως για παράδειγμα η ηλεκτρική αποτρίχωση, για τις λευκές τρίχες ή τις πολύ λεπτές που δεν έχουν αρκετή μελανίνη ώστε να απορροφηθεί η ενέργεια από το LASER.

Nefer – Video LASER Αποτρίχωση

Πακέτα LASER σε προνομιακές τιμές

Περιοχή εφαρμογής Αρχική τιμή Προσφορά
Ανδρική Πλάτη & Ώμοι & Στέρνο & Κοιλιά Από 270€ 200€
Ανδρικό Full body (με απλό μπικίνι, εκτός προσώπου) 550€ – 600€ 350€ – 400€

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ

Περιοχή εφαρμογής Αρχική τιμή Προσφορά
Μεσόφρυο 30€ 20€
Φρύδι 40€ 30€
Αυτιά 30€
Μύτη (ρουθούνια) 30€
Αυχένας – κολάρο 50€ 40€
Χέρια 80 60€
Πλάτη 120 100€
  Στέρνο & Κοιλιά 120 100€
  Στέρνο 60 50€
Πλάτη & Ώμοι 150 120€
Πλάτη & Ώμοι & Στέρνο & Κοιλιά 200
Πόδια (χωρίς μπικίνι) 150
Πόδια (απλό μπικίνι) 200
Ελληνικα