περιποιηση προσωπου

Καταπράυνση – Απευαισθητοποίηση

Μήπως το δέρμα σας, σας τραβάει, ξεφλουδίζει και γενικά είναι κόκκινο με διεσταλμένα τριχοειδή αγγεία; Βρείτε την ιδανική περιποίηση καταπράυνσης, στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer. Το ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται προσεκτική επιλογή προϊόντων περιποίησης καθώς και καθημερινής χρήσης τους στο σπίτι και περιποιήσεις που θα το ενυδατώσουν και θα το ηρεμήσουν.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής στην πόλη και το άγχος, η λάθος διατροφή, μπορεί να “στρεσάρουν” την επιδερμίδα σας και να χάσει την ισορροπία της. Σε αυτή την περίπτωση η Απευαισθητοποίηση – Αντιοξείδωση με Αρνητικά ιόντα οξυγόνου – Dermionologie Faciall , είναι η ιδανική περιποίηση για εσάς.

Αν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη και ταυτόχρονα αφυδατωμένη, η ενυδάτωση Hydradermie Apaisant– Guinot , μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Επίσης μην σας κάνει εντύπωση αν έχετε ευαίσθητο δέρμα αλλά εμφανίζει και σπυράκια. Η μειωμένη άμυνα του, μπορεί να το κάνει επιρρεπές στην ανάπτυξη μικροβίων. Σε αυτή την περίπτωση ιδανική είναι το Βαθύ Peeling για ευαίσθητο δέρμα. Redness Peel by Medik8.

Διαβαστε περισσότερα για το Ευαίσθητο δέρμα

Στο Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer
οι περιποιήσεις απευαισθητοποίησης, είναι προσεκτικά επιλεγμένες για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα που είναι «κόκκινη» και «τραβάει»!

Hydradermie Apaisant – Guinot

Βαθιά ενυδάτωση απευαισθητοποίησης

Μια από τις κορυφαίες ενυδατώσεις, που μπορεί να προσαρμοστεί για ευαίσθητα – κόκκινα δέρματα, παγκοσμίως. Είναι μια βαθιά ενυδατική περιποίηση, προσώπου, ματιών και λαιμού, για το ευαίσθητο – ευαισθητοποιημενο δέρμα.

Πρόκειται για μια ειδική μέθοδο ενυδάτωσης με 2 ειδών ρεύματα (γαλβανικό & υψίσυχνα) και με προϊόντα “φορτισμένα” για καλύτερη διείσδυση.

Με την Ενυδάτωση Hydradermie Apaisant, η αισθητικός επιλέγει ενυδατικά και καταπραϋντικά gel. Έτσι μπορεί να ενυδατώσει σε βάθος και να ηρεμήσει, το ευαίσθητο δέρμα.

Στάδια περιποίησης

 • Απομάκρυνση μακιγιάζ
 • Απολέπιση με οξέα φρούτων
 • Τόνωση
 • Ενυδατική φάση. Χρησιμοποιούνται ενυδατικά – καταπαρϋντικά ζελέ, κατάλληλα για πρόσωπο, μάτια και λαιμό που ιονίζονται για καλύτερη απορρόφηση τους από την επιδερμίδα
 • Οξυγόνωση. Χρησιμοποιείται προϊόν οξυγόνωσης και ρεύμα υψηλής συχνότητας για την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας με ταυτόχρονη αντιβακτηριακή δράση
 • Μασάζ χαλαρωτικό
 • Μάσκες προσώπου και λαιμού για θρέψη και καταπράυνση της επιδερμίδας
 • Κρέμα προσώπου

Κόστος: 79€

Διάρκεια συνεδρίας: 60 λεπτά

Προσφορά: Στις 2 συνεδρίες ΔΩΡΟ η 3η συνεδρία

Αριθμός συνεδριών: 3 συνεδρίες

Συχνότητα: 1 συνεδρία/ εβδομάδα

Συμπληρωματική περιποιήση:

Peeling για Ευαίσθητα δέρματα

Dermiologie facial – Weyergans

αντιμετωπιζει την ερυθροτητα απο το ευαισθητο και κοκκινο δερμα, με διεσταλμενα αγγεια

Φωτοανάπλαση & Ραδιοσυχνότητες

Με ποιόν τρόπο βελτιώνει το κόκκινο δέρμα μου το Aurora;

Η Φωτοανάπλαση , με τη συσκευή Aurora είναι μια ασφαλής μέθοδος, για την βελτίωση της ερυθρότητας, που εμφανίζεται στο πρόσωπο και στο σώμα.

Αξιοποιεί την τεχνολογία δύο διαφορετικών πηγών ενέργειας. Μιας φωτεινής που είναι το παλμικό φως ή IPL και μιας ηλεκτρικής ενέργειας που είναι η RF ή ραδιοσυχνότητα. Αυτή η τεχνολογία λέγεται ELOS, από τα αρχικά Electro Optical Synergy.

Στοχεύει την αιμογλοβίνη, στα διεσταλμένα τριχοειδή αγγεία του προσώπου,  χωρίς να τραυματίζει το περιβάλλοντα δέρμα.

Έτσι, πετυχαίνουμε ένα λείο και καθαρό δέρμα!

Η συσκευή είναι εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA).

Τo Aurora χρησιμοποιεί ήπια φωτεινή και ηλεκτρική ενέργεια για να αποκαταστήσει το ευαίσθητο, κόκκινο δέρμα. Μετά από 4 – 6 συνεδρίες:

 • Οι κόκκινες κηλίδες βελτιώνονται κατά 60% – 70%
 • «Σπασμένα» τριχοειδή υποχωρούν κατά 75%
 • Πανάδες (μελαγχρωματικές κηλίδες) αποχρωματίζονται κατά 80% – 90%
 • Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα βελτιώνονται κατά 40% -60%
 • Βαθύτερες ρυτίδες βελτιώνονται κατά 20% – 40%

Είναι ασφαλής η μέθοδος με το Aurora;

Η μέθοδος είναι πολύ ασφαλής για το δέρμα. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Aurora που την καθιστούν ασύγκριτη στην ασφάλεια του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την αποτελεσματικότητα της. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες βλάβες της υγείας από την φωτεινή ή ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιεί το Aurora. Και οι δύο έχουν χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες στην ιατρική, χειρουργική και αισθητική χωρίς κανένα πρόβλημα. Πρόκειται για μια πλήρως ασφαλής μέθοδο αποκατάστασης της επιδερμίδας.

Ποιος χρειάζεται φωτοανάπλαση δέρματος;

Οποιοσδήποτε έχει κόκκινα διεσταλμένα αγγεία στο δέρμα του, που πολλές φορές συνυπάρχουν και με καφέ κηλίδες.

Ποια εποχή του χρόνου επιτρέπεται να γίνεται φωτοανάπλαση;

Η φωτοανάπλαση, γίνεται αποκλειστικά τους Χειμερινούς, σε δέρματα που δεν είναι μαυρισμένα. Έτσι εξασφαλίζουμε πως δεν θα δημιουργηθεί απολύτως καμία παρενέργεια, μετά την συνεδρία.

Επίσης δεν γίνεται σε άτομα που κάνουν χειμερινά σπορ, π.χ Ανοικτό κολυμβητήριο, Χειμερινούς κολυμβητές και γενικά σε άτομα που κάνουν χειμερινά σπορ κι εκτίθεται η επιδερμίδα τους στον ήλιο. Επίσης δεν επιτρέπεται, σε όσους έχουν φωτοευαισθησία.

Πώς θα είναι το δέρμα αμέσως μετά από μία συνεδρία φωτοανάπλασης για πανάδες;

Μετά από 2 έως 4 ώρες, ίσως αισθανθείτε μια θερμότητα στην περιοχή εφαρμογής, όπως η αίσθηση που έχουμε μετά από ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα.

Τα αρχικά θα σκουρύνουν και μέσα σε 1 – 2 εβδομάδες θα ξεθωριάσουν.

Κόστος:

πρόσωπο ή λαιμό ή ντεκολτέ   60€
πρόσωπο & λαιμό 70€
πρόσωπο & λαιμό & ντεκολτέ 90€

Διάρκεια συνεδρίας: 20 λεπτά – 30 λεπτά

Αριθμός συνεδριών: 46 συνεδρίες

Συχνότητα: 1 συνεδρία/μήνα

Dermionologie Facial

Απευαισθητοποίηση – Αντιοξείδωση με Αρνητικά ιόντα οξυγόνου

Αποτοξίνωση, αναζωογόνηση, λάμψη κι ενίσχυση της λειτουργίας των νωθρών κυττάρων της επιδερμίδας, με την δύναμη των αρνητικών ιόντων οξυγόνου. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, θεραπεία Dermionologie, βασίζεται στα συγκεντρωμένα αρνητικά ιόντα.

Έχετε βρεθεί ποτέ μπροστά σε καταρράκτη ή έστω σε κύματα που σκάνε με δύναμη σε βράχια; Σίγουρα θα έχετε νιώσει έντονη ευεξία. Η αιτία είναι τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου, που παράγονται κατά την πρόσκρουση, με δύναμη, του νερού στα βράχια ή το έδαφος.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε τα δεχτείτε αυτή την ευεργετική επίδραση, στην πόλη; Πώς; Με το dermionologie!

Όσο μεγαλώνουμε ο οργανισμός μας δεν οξυγονώνεται ικανοποιητικά, με αποτέλεσμα τα κύτταρα μας να μην έχουν αρκετή ενέργεια – οξυγόνο. Γι’ αυτό το λόγο ο μεταβολισμός των κυττάρων επιβραδύνεται. Επιπλέον, ο οργανισμός, πρώτα θα χρησιμοποιήσει το οξυγόνο για τα ζωτικά όργανα και ότι μείνει θα το χρησιμοποιήσει στην επιδερμίδα.

Η επιστήμη έχει ήδη εντοπίσει τα πλεονεκτήματα των αρνητικών ιόντων από το 1957. Όταν ο Αμερικανός βιολόγος A.P. Krueger τα χαρακτήρισε ως «βιταμίνες του αέρα». Απέδειξε, ότι τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου, έχουν ιδιότητες ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό και ότι επηρεάζουν θετικά την αναπνοή, το μεταβολισμό των κυτταρικών μεμβρανών καθώς και την ψυχολογική κατάσταση όσων δέχονται την συνεδρία.

Τι πετυχαίνει

 • Αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων
 • Αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης με αποτέλεσμα την επιδερμική σύσφιξη
 • Ενίσχυση μικροκυκλοφορίας , με αποτέλεσμα την λάμψη και την αποβολή τοξινών
 • Απομάκρυνση των κατακρατήσεων – μείωση μαύρων κύκλων και κατακρατήσεων
 • Μειώνει ερεθισμούς & εξανθήματα
 • Ενεργειακή ισορροπία
 • Εξουδετέρωση ελευθέρων ριζών

Διαδικασία

 • Ντεμακιγιάζ προσώπου
 • Peeling προσώπου
 • 30΄Εφαρμογή στο πρόσωπο της ειδικής διάφανης κάσκας και ενεργοποίηση της συσκευής. Η κάσκα, συνδέεται με την κύρια συσκευή, μέσω ενός σωλήνα.
  Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, διοχετεύονται αρνητικά ιόντα, στην επιδερμίδα του προσώπου. Ταυτόχρονα, μέσω της αναπνοής, διοχετεύονται και σε όλο το σώμα και ιδιαίτερα στον εγκέφαλο.
  Ουσιαστικά, η συσκευή αναρροφά τον αέρα από το δωμάτιο και τον φιλτράρει από σκόνες και ιούς. Στη συνέχεια ενισχύει κατά πολύ τα αρνητικά ιόντα του ατμοσφαιρικού αέρα και τα στέλνει στη κάσκα.
 • Προαιρετικά (extra χρέωση): Εφαρμογή περιποίησης προσώπου όπως π.χ Metatherapy.
 • Εφαρμογή της κατάλληλης κρέμας για την κάθε επιδερμίδα.

Κόστος:

45€/ 1 συνεδρία

350€ οι 10 συνεδρίες (35€/συνεδρία)

Όταν συνδυάζεται με περιποιήσεις προσώπου: κόστος περιποιήσης + 15€ για το Dermio Care® Facial

Διάρκεια συνεδρίας: 40 λεπτά

Αριθμός συνεδριών: 46 συνεδρίες

Συχνότητα: Συστήνονται 10 συνεδρίες κατά τη διάρκεια ενος κύκλου αναγέννησης της επιδερμίδας, δηλαδή σε 28 μέρες.

Συμπληρωματική περιποιήση:

Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες περιποιήσεις προσώπου, πριν, μετά ή ενδιάμεσα. Π.χ Βαθύ καθαρισμό προσώπου, ώστε να βοηθήσει την άμεση καταπράυνση του ευαίσθητου δέρματος. Ενισχύει τα αποτελέσματα τους ή καταπραΰνει την επιδερμίδα όπου χρειάζεται. Επίσης μειώνει αισθητά τον χρόνο αποθεραπείας μετά από πιο επεμβατικές συνεδρίες.

by Medik8

Βαθύ Peeling για Eυαίσθητο δέρμα

Στο Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, δίνουμε λύση στην χρόνια ερυθρότητα και στη ροδόχροη ακμή, με το Peeling για Ευαίσθητο δέρμα. Έχει αντιμικροβιακή δράση προκειμένου να προλάβει τις εξάρσεις και διεγείρει την αναδόμηση της ευαισθητοποιημένης επιδερμίδας.

Κατάλληλη περιποίηση για δέρματα με:

 • Χρόνια ερυθρότητα
 • Ευαισθησία
 • Ευαισθητοποιημένο δέρμα από επεμβατικές θεραπείες
 • Τηλεαγγειεκτασίες (μικρά ορατά αιμοφόρα αγγεία, στο πρόσωπο)

Στάδια περιποίησης

 • Καθαρισμός με καταπραυντικό καθαριστικό προσώπου, με βάση την καλμαντική τεπρενόνη, χωρίς σαπούνι και ερεθιστικά για το δέρμα sulfates.
 • Εφαρμογή ορού αναδόμησης με οξέα, κατάλληλα για την ευαίσθητη – ερεθισμένη επιδερμίδα.
 • Το Μανδελικό οξύ,έχει ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες αλλά ταυτόχρονα είναι ήπιο ώστε να μην ερεθίσει το ήδη ερεθισμένο δέρμα.
 • Το Λακτοβιονικό οξύ, εκτός από την απολέπιση, παρέχει αντοξείδωση χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.
 • Το Λακτικό οξύ,έχει λευκαντική ιδιότητα, για να μειώσει τυχόν υπερμελαγχρώσεις (πανάδες).
 • Εφαρμογή Booster απευαισθητοποίησης , με την πατενταρισμένη από την Medik8, Τεπρενόνη.
 • Μάσκα με άμεσα καλμαντική και αντιερεθιστική δράση. Εμπλουτισμένη με ψευδάργυρο και ενυδατικό υαλουρονικό οξύ.
 • Ενυδατική – Αναπλαστική κρέμα προσώπου & αντηλιακή προστασία

Πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε μετά το Peel

 • Ήπια ερυθρότητα και «τράβηγμα», μπορεί να εμφανιστεί μετά τη συνεδρία.
 • Ήπια απολέπιση, μπορεί να εμφανιστεί την επόμενη μέρα μετά το Peel και να διαρκέσει 1 – 4 μέρες.
 • Μπορείτε να επανέλθετε αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητες σας. Το δέρμα δεν χρειάζεται χρόνο επαναφοράς (downtime).

Η περιποίηση για να είναι ολοκληρωμένη ξεκινάει με τα κατάλληλα καταπραϋντικά προϊόντα στο σπίτι, τουλάχιστον 10 μέρες πριν και συνεχίζεται κατά την διάρκεια των περιποιήσεων, στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer.

Μετά την λήξη των συνεδριών, τα αποτελέσματα συντηρούνται στο σπίτι με τα κατάλληλα προϊόντα που θα σας συστήσει η αισθητικός του Nefer.
Παρόλο που πρέπει πάντα να φοράτε αντιηλιακό στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, ειδικά για τις συνεδρίες με Peel, πρέπει να φοράτε αντιηλιακό. Συγκεκριμένα, πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο 10 μέρες πριν την εφαρμογή της περιποίησης και για 1 μήνα μετά την τελευταία συνεδρία.

Οι Περιποιήσεις προσώπου & σώματος της Medik8, έχουν επιμεληθεί προσεκτικά για να αναδομήσουν την επιδερμίδα σας. Αυτό που κάνει τις περιποιήσεις της Medik8, ποιοτικές και ξεχωριστές, είναι:

 • Τα άμεσα και ορατά αποτελέσματα
 • Ο μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
 • Ο ελάχιστος ερεθισμός της επιδερμίδας
 • Μέγιστης ισχύος φόρμουλες
 • Βιοδιαθέσιμα προϊόντα
 • Τα Peels, είναι συσκευασμένα σε μονοδόσεις κι έτσι εξασφαλίζεται αναλλοίωτη η σύσταση τους
 • Τα προϊόντα είναι χωρίς Paraben και προσθήκη συντηρητικών

Κόστος: 59€

Διάρκεια συνεδρίας: 50 λεπτά

Προσφορά: Στις 4 συνεδρίες ΔΩΡΟ η 5η συνεδρία

Αριθμός συνεδριών: 4 – 6 συνεδρίες

Συχνότητα: κάθε 7 – 14 μέρες

Καταλληλο ακομα και για οσους εχουν αλλεργια στα οξεα - Καλοκαιρινο Peeling

Ενζυμικό Peeling by Medik8

Το Peeling με ένζυμα, είναι μια περιποίηση προσώπου, ακόμα και για όσους έχουν ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα και ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος. Προσφέρει στην επιδερμίδα φωτεινότητα, την βελτιώνει τις ατέλειες του δέρματος και ρυθμίζει την λιπαρότητα, που μπορεί να εμφανίζει ταυτόχρονα κι ένα ευαίσθητο δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί για να προσαρμόσει το δέρμα για πιο βαθιά Peels με οξέα

Κατάλληλη περιποίηση για δέρματα με:

 • Θαμπή όψη
 • Πρόωρη γήρανση και φωτογήρανση
 • Λιπαρότητα
 • Αλλεργία σε οξέα (π.χ Σαλικυλικό οξύ)
 • Για όσους εκτίθενται όλο το χρόνο στον ήλιο (π.χ χειμερινοί κολυμβητές)

Στάδια περιποίησης

 • Καθαρισμός με ειδικό καθαριστικό προσώπου, με βάση τα απολεπιστικά οξέα φρούτων, χωρίς σαπούνι και ερεθιστικά για το δέρμα sulfates.
 • Απολέπιση προσώπου με κόκκους bamboo
 • Εφαρμογή Ενζυμικού Peeling, από παπάγια και εκχύλισμα ακτινίδιου και blueberry, έχουν αντιοξειδωτική δράση.
 • Εφαρμογή Αντιρυτιδικού booster – ορού, με Ρετινόλη ή λευκαντικής – αντιοξειδωτικής βιταμίνης C
 • Μάσκα επιλεγμένη ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας (3 επιλογές).
 • Ενυδατική – Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου & αντιηλιακή προστασία

Πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε μετά το Peel

 • Ήπια ερυθρότητα και «τράβηγμα», μπορεί να εμφανιστεί μετά τη συνεδρία.
 • Ήπια απολέπιση, μπορεί να εμφανιστεί την επόμενη μέρα μετά το Peel και να διαρκέσει 1 – 4 μέρες.
 • Μπορείτε να επανέλθετε αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητες σας. Το δέρμα δεν χρειάζεται χρόνο επαναφοράς (downtime).
 • Η περιποίηση για να είναι ολοκληρωμένη ξεκινάει με τα κατάλληλα καταπραϋντικά προϊόντα στο σπίτι, τουλάχιστον 10 μέρες πριν και συνεχίζεται κατά την διάρκεια των περιποιήσεων, στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer.
 • Μετά την λήξη των συνεδριών, τα αποτελέσματα συντηρούνται στο σπίτι με τα κατάλληλα προϊόντα που θα σας συστήσει η αισθητικός του Nefer.
  Παρόλο που πρέπει πάντα να φοράτε αντιηλιακό στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, ειδικά για τις συνεδρίες με Peel, πρέπει να φοράτε αντιηλιακό. Συγκεκριμένα, πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο 10 μέρες πριν την εφαρμογή της περιποίησης και για 1 μήνα μετά την τελευταία συνεδρία.

Οι Περιποιήσεις προσώπου & σώματος της Medik8, έχουν επιμεληθεί προσεκτικά για να αναδομήσουν την επιδερμίδα σας. Αυτό που κάνει τις περιποιήσεις της Medik8, ποιοτικές και ξεχωριστές, είναι:

 • Τα άμεσα και ορατά αποτελέσματα
 • Ο μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
 • Ο ελάχιστος ερεθισμός της επιδερμίδας
 • Μέγιστης ισχύος φόρμουλες
 • Βιοδιαθέσιμα προϊόντα
 • Τα Peels, είναι συσκευασμένα σε μονοδόσεις κι έτσι εξασφαλίζεται αναλλοίωτη η σύσταση τους

Τα προϊόντα είναι χωρίς Paraben και προσθήκη συντηρητικών

Κόστος: 45€

Διάρκεια συνεδρίας: 50 λεπτά

Προσφορά: Στις 4 συνεδρίες ΔΩΡΟ η 5η συνεδρία

Αριθμός συνεδριών: 4 – 6 συνεδρίες

Συχνότητα: κάθε 7 μέρες

Συμπληρωματική περιποιήση:

Γενικα μπορει να ειναι η πρωτη συνεδρια πριν ξεκινησει καποιος οποιαδηποτε αλλη περιποιηση προσωπου. Ειδικοτερα για το ευαισθητο/ευαισθητοποιημενο δερμα ταιριαζει με:

Βαθια ενυδατωση απευαισθητοποιησης. Hydradermie Apaisant – Guinot

Φωτοαναπλαση & Ραδιοσυχνοτητες

by Medik8. Ηπιο Peel, ιδανικό για επιδερμιδες που δεν ανεχονται δυνατα peeling

Βαθύ Peeling για ευαίσθητα δέρματα με λεπτές ρυτίδες – Θαμπή όψη

Ιδανικό Peel για να ξεκινήσει κάποιος Peels και να προσαρμοστεί σταδιακά η επιδερμίδα του, ώστε να προχωρήσουμε σε πιο έντονα πρωτόκολλα.

Κατάλληλη περιποίηση για δέρματα με:

 • Χρωματική ανομοιομορφία
 • Θαμπή όψη
 • Επιφανειακές γραμμές έκφρασης
 • Λιπαρότητα

Στάδια περιποίησης

 • Καθαρισμός με ειδικό καθαριστικό προσώπου για ευαίσθητα δέρματα, με βάση την τεπρενόνη, καταπραϋνει την ευαίσθητη επιδερμίδα και τα απολεπιστικά οξέα φρούτων. Χχωρίς σαπούνι και ερεθιστικά για το δέρμα sulfates.
 • Απολέπιση προσώπου με κόκκους bamboo
 • Εφαρμογή ορού αναδόμησης, με ήπια οξέα.
  • Το Μανδελικό οξύ, έχει λευκαντικές ιδιότητες και ταυτόχρονα είναι ήπιο απολεπιστικό peel, ώστε να μην ερεθίσει το δέρμα.
  • Το Λακτοβιονικό οξύ, εκτός από απολέπιση, παρέχει αντοξείδωση χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.
  • Το Σαλικυλικό οξύ, έχει πολύ καλή ικανότητα να διεισδύει στον σμηγματογόνο αδένα, ώστε να ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος.
  • Το Λακτικό οξύ, έχει λευκαντική ιδιότητα, για να μειώσει τυχόν υπερμελαγχρώσεις (πανάδες).
 • Εφαρμογή Αντιρυτιδικού booster – ορού, με Ρετινόλη
 • Μάσκα με ενυδατική, καλμαντική και αναπλαστική δράση. Εμπλουτισμένη με ενυδατικό υαλουρονικό οξύ και ψευδάργυρο.
 • Ενυδατική – Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου & αντηλιακή προστασία

Πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε μετά το Peel

 • Ήπια ερυθρότητα και «τράβηγμα», μπορεί να εμφανιστεί μετά τη συνεδρία.
 • Ήπια απολέπιση, μπορεί να εμφανιστεί την επόμενη μέρα μετά το Peel και να διαρκέσει 1 – 4 μέρες.
 • Μπορείτε να επανέλθετε αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητες σας. Το δέρμα δεν χρειάζεται χρόνο επαναφοράς (downtime).

Η περιποίηση για να είναι ολοκληρωμένη ξεκινάει με τα κατάλληλα καταπραϋντικά προϊόντα στο σπίτι, τουλάχιστον 10 μέρες πριν και συνεχίζεται κατά την διάρκεια των περιποιήσεων, στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer.

Μετά την λήξη των συνεδριών, τα αποτελέσματα συντηρούνται στο σπίτι με τα κατάλληλα προϊόντα που θα σας συστήσει η αισθητικός του Nefer.
Παρόλο που πρέπει πάντα να φοράτε αντιηλιακό στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, ειδικά για τις συνεδρίες με Peel, πρέπει να φοράτε αντιηλιακό. Συγκεκριμένα, πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο 10 μέρες πριν την εφαρμογή της περιποίησης και για 1 μήνα μετά την τελευταία συνεδρία.

Οι Περιποιήσεις προσώπου & σώματος της Medik8, έχουν επιμεληθεί προσεκτικά για να αναδομήσουν την επιδερμίδα σας. Αυτό που κάνει τις περιποιήσεις της Medik8, ποιοτικές και ξεχωριστές, είναι:

 • Τα άμεσα και ορατά αποτελέσματα
 • Ο μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
 • Ο ελάχιστος ερεθισμός της επιδερμίδας
 • Μέγιστης ισχύος φόρμουλες
 • Βιοδιαθέσιμα προϊόντα
 • Τα Peels, είναι συσκευασμένα σε μονοδόσεις κι έτσι εξασφαλίζεται αναλλοίωτη η σύσταση τους
 • Τα προϊόντα είναι χωρίς Paraben και προσθήκη συντηρητικών

Κόστος: 59€

Διάρκεια συνεδρίας: 50 λεπτά

Προσφορά: Στις 4 συνεδρίες ΔΩΡΟ η 5η συνεδρία

Αριθμός συνεδριών: 4 – 6 συνεδρίες

Συχνότητα: κάθε 7 – 10 μέρες

Συμπληρωματική περιποιήση:

Γενικα μπορει να ειναι η πρωτη συνεδρια πριν ξεκινησει καποιος οποιαδηποτε αλλη περιποιηση προσωπου. Ειδικοτερα για το ευαισθητο/ευαισθητοποιημενο δερμα ταιριαζει με:

Βαθια ενυδατωση απευαισθητοποιησης. Hydradermie Apaisant – Guinot

Φωτοαναπλαση & Ραδιοσυχνοτητες

Ελληνικα