Περιποιηση Σωματος

Μασάζ - Άνδρες

Το μασάζ είναι γνωστό για τις θεραπευτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες., Είναι ευεργετικό για το μυϊκό και το λεμφικό σύστημα. Προσφέρει σωματική και ψυχική χαλάρωση, μειώνει τους μυϊκούς πόνους που προέρχονται από την καθημερινή κόπωση, το άγχος, βελτιώνει ακόμα και συμπτώματα κατάθλιψης.

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, το μασάζ σώματος γίνεται με επαγγελματισμό & ασφάλεια από πτυχιούχους Αισθητικούς ΤΕΙ.

Ιδανικη για οσους εργαζονται πολλες ωρες ορθιοι

Μπότες Πρεσσοθεραπείας

Τα πρησμένα πόδια βρήκαν λύση. Ιδανική για όσους εργάζονται πολλές ώρες όρθιοι.

Οι μπότες πρεσσοθεραπείας, παροχετεύουν τη λέμφο, των κάτω άκρων. Αντί το λεμφικό μασάζ να γίνεται με τα χέρια των αισθητικών, αυτό πετυχαίνεται με τις μπότες, που κάνουν ταυτόχρονη κι ελεγχόμενη πίεση και στα δυο πόδια. Φοράτε σε κάθε πόδι από μια μπότα, που είναι κατασκευασμένη με κυψέλες που γεμίζουν με αέρα. Η μπότες προσαρμόζονται σε μια αντλία που φουσκώνει και ξεφουσκώνει, τμηματικά με αέρα τις κυψέλες της μπότας. Έτσι σταδιακά παροχετεύουν, προς την φυσική της πορεία, τη συσσώρευση της λέμφου.

  • Τα οιδήματα υποχωρούν
  • Αισθάνεστε χαλάρωση κι ευεξία

Μετά την συνεδρία, στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, σας συστήνουμε να αυξήσετε την πρόσληψη νερού και να περπατάτε περισσότερο.

Κόστος: 16€

Διάρκεια συνεδρίας: 18 λεπτά

Αριθμός συνεδριών: 6 – 12 συνεδρίες (ως πρόγραμμα για πόδια με οιδήματα)

Μπορεί να γίνει και 1 συνεδρία, για χαλάρωση & ευεξία.

Συχνότητα: 2 – 3 συνεδρίες την εβδομάδα

 

Τεχνική de stress «Free your body»

Τεχνική, long living, κατάλληλου για τη διαχείριση του stress και τη ρύθμιση του ύπνου. Συνδυάζει 3 τεχνικές σε συνδυασμό με τεχνικές αναπνοής.

  • Reiki.Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Reiki, ο θεραπευτής, τοποθετεί απαλά τα χέρια του πάνω ή σε μικρή απόσταση από το σώμα του «θεραπευόμενου». Τα χέρια ταξιδεύουν από το κεφάλι, στα δάχτυλα των ποδιών με σκοπό την κίνηση της ενέργειας. Η συνεδρία Reiki γίνεται επάνω από τα ρούχα.
  • Craniosacral
  • Scalp release technique
  • Breathing

Κόστος:

Free your body: 50€

Free your body Express: 30€

 

Διάρκεια συνεδρίας:

Free your body: 60 λεπτά

Free your body Express: 30 λεπτά

 

Αριθμός συνεδριών: 8 – 10 συνεδρίες

 

Συχνότητα: κάθε 7 – 10 μέρες

Ελληνικα