Αποτρίχωση

Γιατί να κάνετε μία μόνο μέθοδο αποτρίχωσης, όταν μπορείτε να συνδυάσετε όλες ή μερικές από τις μεθόδους αποτρίχωσης του κέντρου μας, για να έχετε ένα ατομικό πλάνο Μόνιμης Αποτρίχωσης και ένα τέλειο αποτέλεσμα, θέτοντας πάντα ρεαλιστικούς στόχους;

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αποτριχωτικών μεθόδων, που καλύπτουν κάθε τριχοφυΐα, επιδερμίδα, ηλικία και οικονομική δυνατότητα. Έτσι καλύπτουμε κάθε πιθανή κατάσταση τριχοφυΐας κι επιδερμίδας (φωτότυπου). Επιλέξτε μια ή συνδυασμό, από τις αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης του Κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer και απολαύστε λείο και απαλό δέρμα, χωρίς κόκκινα σημάδια κι ερεθισμούς.

Σε εμάς θα βρείτε όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης.

  • Για τη Προσωρινή αποτρίχωση , υπάρχει η Αποτρίχωση με κερί.
  • Για τη μόνιμη αποτρίχωση, υπάρχει μια ποικιλία μεθόδων, που η καθεμία υπερτερεί σε κάποιες περιπτώσεις ή δεν ανταποκρίνεται σε κάποιες άλλες:

Επίσης η αποτρίχωση με LASER, εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε δέρματα με θυλακίτιδα. Υπεύθυνος παράγοντας για την δημιουργία της θυλακίτιδας, είναι η τρίχα. Από τη στιγμή που την απομακρύνουμε οριστικά με την αποτρίχωση LASER, σταματάνε να δημιουργούνται και τα κόκκινα ή καφέ σημάδια της θυλακίτιδας.

Εξάλλου το ανθρώπινο σώμα, δεν είναι μια μηχανή, που πατάς ένα κουμπί κι εξαφανίζονται όλες οι τρίχες. Απαιτείται άψογη συνεργασία μεταξύ του αισθητικού και του κάθε ενδιαφερόμενου για αποτρίχωση.

Στο κέντρο Aισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, τηρούμε αυστηρούς κανόνες υγιεινής και πρωτόκολλα. Οι υπηρεσίες αποτρίχωσης παρέχονται από αισθητικούς, πτυχιούχους ΤΕΙ, που γνωρίζουν απόλυτα όλες τις τεχνικές μόνιμης αποτρίχωσης, ώστε να σας προτείνουν την καταλληλότερη για εσάς μέθοδο, ανάλογα με την περιοχή που επιθυμείτε να κάνετε “μόνιμη” αποτρίχωση.

Αναρωτιέστε ακόμα ποια είναι η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης; Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Ελληνικα