Αποτριχωση

IPL Φωτοαποτρίχωση - Άνδρες

Αν η αποτρίχωση που πετυχαίνει το κερί, το ξύρισμα ή οι αποτριχωτικές κρέμες δεν σας ικανοποιεί, τότε ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε την IPL – Φωτοαποτρίχωση για ριζική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Νefer
εφαρμόζουμε την φωτοθερμόλυση – IPL , με το μηχάνημα νέας τεχνολογίας ΕLΟS, για μόνιμα και εγγυημένα αποτελέσματα.

ασφαλης μονιμη μεθοδος αποτριχωσης, με την μεθοδο ELOS

IPL Φωτοαποτρίχωση

Η τεχνική της φωτοαποτρίχωσης εφαρμόζεται κυρίως σε μεγάλες επιφάνειες, όπως π.χ πόδια, μπικίνι, χέρια. Ωστόσο μπορεί να εφαρμοστεί και σε μικρότερες περιοχές εφ’ όσον η τρίχα έχει σκούρο χρώμα (μελανίνη).

Η μέθοδος:

Η φωτοαποτρίχωση με IPL, είναι μία προηγμένη τεχνολογικά μέθοδος μόνιμης απομάκρυνσης της τριχοφυΐας, που χρησιμοποιεί ένα πολυχρωματικό παλμικό φως για να καταστρέψει τον τριχικό θύλακα. To πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, θα επιλέξει για εσάς το κατάλληλο πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθηθεί ανάλογα, με το χρώμα της τρίχας, τη διάμετρο της, την περιοχή που βρίσκεται και τον τύπο του δέρματος ώστε να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η φωτοαποτρίχωση με IPL,  είναι από τις πλέον ασφαλείς και ανώδυνες μεθόδους ριζικής αποτρίχωσης χωρίς τη χρήση βελόνας. Υπάρχει μόνο ένας επίπεδος κρύσταλλος σε σχήμα ορθογώνιου παραλληλόγραμμου που ακουμπά στην επιδερμίδα και απελευθερώνει φως. Το μόνο που αισθάνεστε είναι μια μικρή θερμότητα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται τοπική αναισθησία. Λόγω της μεγάλης έκτασης που έρχεται σε επαφή ο κρύσταλλος με την επιδερμίδα είναι μια πολύ γρήγορη μέθοδος ακόμα και για τα πόδια ή τη πλάτη.

Είναι αποτελεσματική;

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει πως η φωτοαποτρίχωση με IPL, μειώνει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα κατά 70% – 80% αφήνοντας μόνο το χνούδι. Επίσης σε άτομα που με τις άλλες μεθόδους παρουσίαζαν ψευδοθυλακίτιδα, έχει άριστα αποτελέσματα. Μειώνει τις κοκκινίλες που συνοδεύουν το «γύρισμα» τον τριχών στην επιδερμίδα.

Υπάρχουν Παρενέργειες;

Υπάρχουν ελάχιστες παρενέργειες όπως φωτοευαισθησία σε άτομα που έχουν προδιάθεση. Επίσης δεν επιτρέπεται σε εγκύους και σε άτομα που λαμβάνουν φάρμακα που προκαλούν φωτοδερματίτιδα. Επίσης πρέπει να αποφεύγεται η φωτοαποτρίχωση καθώς και το LASER τους καλοκαιρινούς μήνες που η επιδερμίδα μαυρίζει.

Η συσκευή που χρησιμοποιούμε στο Nefer είναι το Aurora της εταιρίας Syneron που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ELOS και είναι από τα καλύτερα μηχανήματα IPL της αγοράς.

Δείτε το σχετικό video για την μόνιμη αποτρίχωση με την μέθοδο ELOS

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ELOS

Ελάχιστη συνεδρία 40 30€
Άνω χείλος 40 30€
Πηγούνι 50 40€
Πρόσωπο 70 50€
Παρειές 50 40€
Ζυγωματικά 60 50€
Ελληνικα