Ομορφιά

Μακιγιάζ

Σας προσφέρουμε ποιοτικό & διακριτικό Μακιγιάζ, ώστε η επιδερμίδα σας να φαίνεται υγιής και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, να αναδειχθούν.

με προϊοντα μακιγιαζ με βαση τα minerals (φυσικες χρωστικες)

Νυφικό Μακιγιάζ

Για μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, σας προσφέρουμε όλη μας τη γνώση και εμπειρία στο μακιγιάζ,  με προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ με βάση τα minerals για να φαίνεστε όπως αισθάνεστε. Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer,  θα βρείτε ότι ακριβώς θέλετε, όπως ακριβώς το θέλετε. Επιλέξτε αυτή τη τόσο ιδιαίτερη μέρα να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας και θα σας φροντίσουμε όπως σας αξίζει.

Επίσης για την προετοιμασία σας πριν από το γάμο, υπάρχουν ολοκληρωμένα πακέτα περιποίησης προσώπου, σώματος, αποτρίχωσης και μακιγιάζ.

Κόστος:

Δοκιμαστικό Μακιγιάζ (1ο): 50€
Δοκιμαστικό Μακιγιάζ (2ο): 30€

Μακιγιάζ νύφης (στον χώρο σας): 170€
Μακιγιάζ νύφης (στον χώρο μας): 140

Extra μακιγιάζ για συγγενή / φίλη σας: 50€

για την αναδειξη των ομορφων χαρακτηριστικων του προσωπου

Μακιγιάζ Απογευματινό - Βραδινό

Οι αισθητικοί του κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer,  μπορούν να σας προσφέρουν για την απογευματινή ή βραδινή σας έξοδο το μακιγιάζ που σας ταιριάζει, για την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σας, σύμφωνα πάντα με τις νέες τάσεις της μόδας αλλά και το προσωπικό σας στυλ.

Το μακιγιάζ γίνεται με επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ με minerals.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να επιλέξετε ένα μακιγιάζ στα χρώματα σας;

Αν και σήμερα όλα τα στυλ και look επιτρέπονται, παρ’ όλα αυτά υπάρχει ένας χρυσός κανόνας: όποια κι αν είναι η τάση, πρέπει να είναι αρμονικά δεμένη μ’ εσάς.

Για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς σας, λαμβάνουμε υπόψη τη γενική σας εμφάνιση, τον τόνο της επιδερμίδας σας, των ματιών σας και των μαλλιών σας.

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, με το μακιγιάζ δεν στοχεύουμε μόνο στην ανάδειξη της ομορφιάς σας, αλλά και την υγεία της επιδερμίδας σας. Έτσι εφαρμόζουμε το μακιγιάζ αποκλειστικά και μόνο με τα επαγγελματικά προϊόντα Clare Blanc, που έχουν ως βάση τα minerals. Το μακιγιάζ με minerals φροντίζει την επιδερμίδα σας, αφού έχει φυσικές χρωστικές και φυσικά αντιηλιακά φίλτρα.

Τα πλεονεκτήματα που παρέχει το μακιγιάζ με minerals είναι:

  • Εξαιρετική κάλυψη
  • Εξαιρετική ποιότητα
  • Αφήνουν το δέρμα να αναπνέει
  • Έντονα χρώματα, χωρίς να φαίνονται ‘φτηνές” οι αποχρώσεις, ακριβώς γιατί είναι ορυκτής προέλευσης
  • Δεν περιέχουν parabens, συντηρητικά, ταλκ (αφυδατώνει την επιδερμίδα), ερεθιστικό για την επιδερμίδα bismuth oxychloride
  • Επιπλέον τα Clare Blanc έχουν εμπλουτιστεί με φυσικά έλαια, βιταμίνες & αμινοξέα.

 

Τα προϊόντα Clare Blanc διατίθενται και προς πώληση στον χώρο μας.

Μπορείτε να δείτε την πλούσια γκάμα μακιγιάζ με minerals εδώ.

Κόστος:

εντός ωραρίου στον χώρο μας: 29€
εκτός ωραρίου στον χώρο μας: 50€
εκτός ωραρίου στον χώρο σας: 60€ – 80€

Ελληνικα