Αποτρίχωση

Φωτοαποτρίχωση

Αν η αποτρίχωση που πετυχαίνει το κερί, το ξύρισμα ή οι αποτριχωτικές κρέμες δεν σας ικανοποιεί, τότε ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε την Φωτοαποτρίχωση με IPL – ELOS, για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Νefer
εφαρμόζουμε την φωτοθερμόλυση – IPL , με το μηχάνημα νέας τεχνολογίας ΕLΟS, για μόνιμα και εγγυημένα αποτελέσματα.

IPL Φωτοαποτρίχωση

Η φωτοαποτρίχωση με IPL – ELOS,  με το Aurora της εταιρίας Syneron, είναι από τις πιο ασφαλείς και ανώδυνες μεθόδους ριζικής αποτρίχωσης χωρίς τη χρήση βελόνας. Με την φωτοαποτρίχωση IPL (ELOS), δεν επιδεινώνεται η τριχοφυϊα και το χνούδι, γι’αυτό τον λόγο την συνιστούμε ανεπιφύλακτα, για την ενοχλητική, σκούρα, τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Ωστόσο μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες μεγάλες επιφάνειες, όπως  πόδια, μπικίνι, χέρια.

Η μέθοδος:

Η φωτοαποτρίχωση με IPL, είναι μία προηγμένη τεχνολογικά μέθοδος μόνιμης απομάκρυνσης της τριχοφυΐας, που χρησιμοποιεί ένα πολυχρωματικό παλμικό φως για να καταστρέψει τον τριχικό θύλακα.

Ένας επίπεδος κρύσταλλος σε σχήμα ορθογώνιου παραλληλόγραμμου, ακουμπά στην επιδερμίδα και απελευθερώνει φως. Ο κρύσταλλος έχει σύστημα ψύξης στην επιφάνεια του και τον αισθάνεστε παγωμένο όταν ακουμπάει στο δέρμα. Έτσι δεν απαιτείται τοπική αναισθησία και το δέρμα προστατεύεται από την κρύα κεφαλή. Το μόνο που αισθάνεστε, κατά την διάρκεια της αποτρίχωσης, είναι μια μικρή θερμότητα.

To έμπειρο προσωπικό του κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, θα επιλέξει για εσάς την κατάλληλη μέθοδο αποτρίχωσης που πρέπει να ακολουθηθεί ανάλογα, με το χρώμα της τρίχας, τη διάμετρο της, την περιοχή που βρίσκεται και τον τύπο του δέρματος ώστε να πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Είναι αποτελεσματική;

Κλινικές μελέτες, έχουν δείξει πως η φωτοαποτρίχωση με IPL – ELOS, μειώνει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα κατά 70% – 80% αφήνοντας μόνο το χνούδι.

Επίσης σε άτομα που με τις άλλες μεθόδους παρουσίαζαν ψευδοθυλακίτιδα, έχει άριστα αποτελέσματα. Μειώνει τις κοκκινίλες που συνοδεύουν το «γύρισμα» τον τριχών στην επιδερμίδα.

Υπάρχουν Παρενέργειες;

Υπάρχουν ελάχιστες παρενέργειες όπως φωτοευαισθησία σε άτομα που έχουν προδιάθεση.

Δεν επιτρέπεται σε εγκύους και σε άτομα που λαμβάνουν φάρμακα που προκαλούν φωτοδερματίτιδα.

Επίσης πρέπει να αποφεύγεται η φωτοαποτρίχωση καθώς και το LASER Αλεξανδρίτη, τους καλοκαιρινούς μήνες που η επιδερμίδα μαυρίζει.

Η συσκευή που χρησιμοποιούμε στο Nefer είναι το Aurora της εταιρίας Syneron που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ELOS και είναι από τα καλύτερα μηχανήματα IPL της αγοράς.

Δείτε το σχετικό video για την μόνιμη αποτρίχωση με την μέθοδο ELOS

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ELOS

Περιοχή εφαρμογής

Αρχική τιμή

Προσφορά

Ελάχιστη συνεδρία

Από 40€

30€

Άνω χείλος

Από 40€

30€

Πηγούνι

Από 50€

40€

Πρόσωπο

Από 70€

50€

Παρειές

Από 50€

40€

Ζυγωματικά

Από 60€

50€

Ελληνικα