Αποτριχωση

Ηλεκτρική Αποτρίχωση

Γιατί να κάνετε μία μόνο μέθοδο αποτρίχωσης, όταν μπορείτε να συνδυάσετε όλες ή μερικές από τις μεθόδους αποτρίχωσης του κέντρου μας, για να έχετε ένα ατομικό πλάνο Μόνιμης Αποτρίχωσης και ένα τέλειο αποτέλεσμα, θέτοντας πάντα ρεαλιστικούς στόχους;

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αποτριχωτικών μεθόδων, που καλύπτουν κάθε τριχοφυΐα, επιδερμίδα, ηλικία και οικονομική δυνατότητα. Έτσι καλύπτουμε κάθε πιθανή κατάσταση τριχοφυΐας κι επιδερμίδας (φωτότυπου). Επιλέξτε μια ή συνδυασμό, από τις αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης του Κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer και απολαύστε λείο και απαλό δέρμα, χωρίς κόκκινα σημάδια κι ερεθισμούς.

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Νefer
προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αποτριχωτικών μεθόδων!

ιδανικη για λευκες ή πολυ λεπτες ή για λιγες σκουρες τριχες

Ηλεκτρική Αποτρίχωση

Βάλτε τέλος στην ενοχλητική τριχοφυϊα. Για μόνιμη απομάκρυνση της επίμονης τριχοφυϊας σε μικρές περιοχές, όπως λαιμό, παρειές, μουστάκι, κοιλιά εφαρμόζουμε ριζική αποτρίχωση με βελόνα.

Επιλέξτε την ηλεκτρική αποτρίχωση με βελόνα, που είναι ιδανική για μικρές εκτάσεις και λευκές ή πολύ λεπτές τρίχες με την εγγύηση του κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer.

Η Ριζική αποτρίχωση με βελόνα, είναι η καταλληλότερη μέθοδος αποτρίχωσης ακόμα και για λευκές ή πολύ λεπτές τρίχες.

Συνήθως για τριχοφυϊα σε μεγαλύτερες περιοχές οι αισθητικοί μας θα σας προτείνουν αποτρίχωση με LASER ή αποτρίχωση με IPL .

Στο Nefer η ηλεκτρική αποτρίχωση γίνεται από έμπειρες αισθητικούς, πτυχιούχους ΤΕΙ. Η μέθοδος εφαρμόζεται με εξελιγμένο μηχάνημα “ανώδυνης” ηλεκτρικής αποτρίχωσης. Σε σχέση με τα μηχανήματα ηλεκτρικής αποτρίχωσης παλιότερης γενιάς η αίσθηση καψίματος και ο ερεθισμός που δημιουργούταν έχει μειωθεί κατά 50%.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Βελόνα μιας χρήσης 2€
Ελάχιστη συνεδρία 15€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 5΄ 19€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 10’ 25€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 15΄ 35€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 20΄ 39€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 30΄ 49€
Ηλεκτρ . αποτρίχωση 60΄ 69€
Ελληνικα