Περιποιηση Σωματος

Μείωση Κυτταρίτιδας

Ποια γυναίκα δεν έχει επιθυμήσει πόδια πιο λεία χωρίς την όψη φλοιού πορτοκαλιού που δημιουργεί η κυτταρίτιδα;

Στο Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, στόχος είναι η μείωση του όγκου των λιποκυττάρων τοπικά στις περιοχές που παρουσιάζουν κυτταρίτιδα, η ενίσχυση της λεμφικής κυκλοφορίας αλλά και του συνδετικού ιστού.

Όλες οι υπηρεσίες αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, μπορούν να υποστηριχτούν από Διαιτολόγο – Διατροφολόγο του κέντρου μας.

Διαβάστε πως προκαλείται η κυτταρίτιδα και πως αντιμετωπίζεται

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Νefer
θα βρείτε σύγχρονες, ασφαλείς, αποτελεσματικές κι ανώδυνες λύσεις για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Cavitation: Τοπικό αδυνάτισμα – Μείωση κυτταρίτιδας

Τι είναι το cavitation;

Tο Cavitation, είναι μια, δραστική περιποίηση λιπόλυσης σε περιοχές του σώματος με περίσσεια λίπους και κυτταρίτιδα. Ανήκει στην κατηγορία των μη επεμβατικών μεθόδων λιποαναρρόφησης και αποτελεί την ιδανική μέθοδο λιπογλυπτικής για άντρες και γυναίκες.

Το cavitation είναι ιδανικό για περιοχές όπως:

 • Χέρια
 • Κοιλιά
 • Εσωτερικό μηρών
 • Εξωτερικό μηρών
 • Γόνατα
 • Πλαϊνά πλάτης

Πως λειτουργεί;

Η μέθοδος “λιποδιάλυσης” Cavitation βασίζεται στο φαινόμενο της «σπηλαίωσης», όπου μέσω των υπέρηχων χαμηλών συχνοτήτων, προκαλούνται μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης στον λιπώδη ιστό και στα γύρω λιποκύτταρα και στη συνέχεια «ρήξη» της κυτταρικής μεμβράνης και αποβολή του λίπους – σε μορφή τριγλυκεριδίων – μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ευχάριστη.

Αμέσως μετά την συνεδρία και όσο διαρκούν οι συνεδρίες, προτείνεται η κατανάλωση 2 λίτρων νερού και η ισορροπημένη διατροφή.

Είναι ασφαλές;

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία σχετικά με το cavitation, καθώς η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής και συνιστάται σε όλους τους τύπους σώματος, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλου. Το Cavitation δεν ενδείκνυνται μόνο, σε εγκύους και άτομα που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια. Στο Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, τηρούμε όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την διεξαγωγή της περιποίησης, διαθέτοντας πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συνεδριών που απαιτούνται, καθώς αυτός ορίζεται από το μέγεθος του προβλήματος και από τους στόχους που έχετε θέσει. Μία κατάλληλη συχνότητα για την μέθοδο, είναι σίγουρα 1 – 2 συνεδρίες/ εβδομάδα, συνολικά 6-8 συνεδρίες.

Κόστος: 120€ οι 6 συνεδρίες 

Διάρκεια συνεδρίας: 20 λεπτά – 30 λεπτά

Αριθμός συνεδρίων: 6 – 12 συνεδρίες

Συχνότητα:  1 – 3 συνεδρίες/εβδομάδα

Στοχευμενη λιποδιαλυση για τους μηρους-γλουτους ή την κοιλια

Hypoxi L250 / Dermology

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, θα βρείτε όλα τα μηχανήματα Hypoxi, αλλά συγκεκριμένα για την μείωση της κυτταρίτιδας και την ταυτόχρονη απώλεια πόντων στους μηρούς και τους γλουτούς, κατάλληλα είναι είναι το Hypoxi L250 και το Hypoxi Dermology.

Hypoxi Περιοχή εφαρμογής Διάρκεια συνεδρίας
L250 για αδύνατα πόδια χωρίς κυτταρίτιδα 30΄
Dermology* για σφριγηλή επιδερμίδα 20΄

*το Hypoxi L250 μπορεί να συνδυαστεί με το Hypoxi Dermology για ενίσχυση των αποτελεσμάτων, στην μείωση της κυτταρίτιδας.

Η διεθνής, αναγνωρισμένη και κατοχυρωμένη παγκοσμίως, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος HYPOXI, που ανέπτυξε ο Δρ. Egger είναι μια μοναδική μέθοδος, άμεσης καύσης του τοπικού λίπους, που παράλληλα επιτυγχάνει απίστευτα αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του συνδετικού ιστού. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Η μέθοδος Hypoxi είναι μία μη επεμβατική μέθοδος λιποδιάλυσης, που δρα άμεσα και αποτελεσματικά κατά του τοπικού πάχους στους μηρούς, τους γλουτούς και τα πόδια, κατά της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης. Με τη μέθοδο Hypoxi μπορείτε να χάσετε πόντους αποκλειστικά από τις περιοχές που έχετε την τάση να συσσωρεύετε λίπος. Συνήθως το λίπος που συσσωρεύεται στους μηρούς – γλουτούς δεν υποχωρεί μόνο με δίαιτα ή με απλή άσκηση. Θα δείτε από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες το σώμα σας να αλλάζει! Ακόμη, αν η μέθοδος συνδυαστεί με ήπια αεροβική γυμναστική, θα μπορείτε να δείτε πιο στοχευμένη και μακροχρόνια μείωση πόντων και καύσης του ανεπιθύμητου λίπους από τις προβληματικές περιοχές.

Με τη μέθοδο Hypoxi μπορείτε, χάνοντας 5 κιλά σωματικού βάρους, να χάσετε:

 • 3 κιλά στοχευμένα από μηρούς και γλουτούς (σωματότυπος «αχλάδι»)

Πώς εφαρμόζεται

Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα Hypoxi, δημιουργούν στις προβληματικές περιοχές, αρνητική και θετική πίεση, για να ενισχύσουν την κυκλοφορία του αίματος (άρα και την αύξηση του μεταβολισμού τοπικά στις λιποαποθήκες) και σε συνδυασμό με την ήπια άσκηση απομακρύνουν και το πιο επίμονο λίπος από τα επιθυμητά σημεία.

Συγκεκριμένα για το τοπικό λίπος στους γλουτούς, τους μηρούς και τα πόδια, χρησιμοποιούμε το Hypoxi L250. Η αισθητικός του κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, σας βοηθάει να φορέσετε μια ειδική «φούστα». Στη συνέχεια ξαπλώνετε στο κρεβάτι του Hypoxi L250, που στα πόδια σας έχει ποδήλατο και η αισθητικός κλείνει το καπάκι του μηχανήματος και «σφραγίζει» από την μέση και κάτω το μηχάνημα με την φούστα που φορέσατε. Αφού ρυθμίσει το μηχάνημα σύμφωνα με το αν η επιδερμίδας σας και οι μυς σας είναι σφικτά ή χαλαρά κι αν έχετε ή όχι φλέβες ή ευρυαγγείες, ξεκινάει το μηχάνημα.

Εσείς κάνετε ήπιο ποδήλατο και κατά την διάρκεια της συνεδρίας, αισθάνεστε στα πόδια μια ήπια αναρρόφηση.

Δημιουργήστε την ιδανική σιλουέτα χωρίς εξαντλητικές δίαιτες ή κουραστικές ασκήσεις, ακολουθώντας την μέθοδο Hypoxi, η οποία είναι 3 φορές πιο αποτελεσματική στην απώλεια τοπικού λίπους και πόντων σε κοιλιά, μηρούς ή γλουτούς σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους άσκησης.

Δείτε το video για το Hypoxi L250 & το Vacunaut https://youtu.be/m7YcFhvkQFI

Δείτε το video για το Hypoxi Dermology  https://youtu.be/SGdDj3tJJdI

Hypoxi official page https://www.hypoxi.com/

 

Κόστος:
HYPOXI Κόστος/12 συνεδρίες Κόστος/συνεδρία
L250 350€ 29€
DERMOLOGIE 300€ 25€
 

Προσφορά ΗΥΡΟΧΙ

Διάρκεια συνεδρίας:

Hypoxi Διάρκεια συνεδρίας
L250 30΄
Dermology* 20΄

Αριθμός συνεδριών: από 12 συνεδρίες (1 μήνας) (ο συνολικός αριθμός συνεδριών εξαρτάται από τους πόντους που θέλετε να χάσετε κι από τον βαθμό κυτταρίτιδας που έχετε)

Συχνότητα:  3 συνεδρίες/εβδομάδα (μέρα πάρα μέρα)

Συσφιξη – μειωση ποντων – κυτταριτιδα

Proellixe - Πλατφόρμα δόνησης

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer διαθέτουμε το μηχάνημα παλμικών δονήσεων – ταλαντώσεων, με το σύστημα Vibrorollage, το Proellixe, χωρίς παρενέργειες!

H πλατφόρμα δόνησης Proellixe υπόσχεται τα αποτελέσματα συστηματικής σωματικής άθλησης,  χωρίς την εξάντληση και την καταπόνηση!

Βασικές εφαρμογές

 • Κυτταρίτιδα
  Βελτιώνει την περιφερειακή μικροκυκλοφορία και την οξυγόνωση των υποδόριων ιστών.
 • Αδυνάτισμα
  Ενεργοποιεί τη λιπόλυση (μεταβολισμό του λίπους) και ρυθμίζει τα επίπεδα καλίου και νατρίου στο σώμα μέσω της διέγερσης της υπόφυσης και της παραγωγής επινεφρίνης (epinephrine).
 • Αντιγήρανση
  Ενισχύει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών και διεγείρει τη βιοσύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης στους ιστούς.
 • Μυϊκή τόνωση
  Αυξάνει αντανακλαστικά τη μυϊκή τόνωση. Όλοι οι μύες ασκούνται ακούσια και ενδυναμώνουν χωρίς δυναμικές ασκήσεις.
  Ενδυναμώνει τους βασικούς μύες και κατά συνέπεια βελτιώνει τη στάση του σώματος.
 • Χαλάρωση
  Η χρωματοθεραπεία σε συνδυασμό με την αντανάκλαση που προκαλεί η μυϊκή τάση από την άσκηση όλων των μυϊκών μαζών προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας σε όποιον το χρησιμοποιεί.

Εύκολο
Απλά ανεβαίνετε στην πλατφόρμα και ακολουθείτε τις οδηγίες του μηχανήματος.
Διασκεδαστικό
Το σύστημα Vibrorollage δρα στο σώμα σαν χιλιάδες μικροκύλινδροι που του κάνουν μασάζ.
Χωρίς κόπο
Χωρίς να κουράζεστε επιτυγχάνετε το στόχο σας.
Γρήγορο
Μόνο 10 λεπτά ανά συνεδρία αρκούν για να επωφεληθείτε από τα άριστα αποτελέσματα των παλμικών δονήσεων.

 

Διαφορές του Proellixe Vibration σε σχέση με τα υπόλοιπα μηχανήματα δονήσεων

Proellixe Vibration Άλλα μηχανήματα δονήσεων
Κυματοειδής κίνηση Κάθετη δόνηση
Απόλυτη χαλάρωση και ευεξία Άβολο έως δυσάρεστο συναίσθημα
Η κυματοειδής κίνηση προκαλεί “τέντωμα” στους χόνδρους, στους τένοντες και στους σπονδύλους της σπονδυλικής στήλης Πιέζουν σπονδύλους
Ενδείκνυται και για αγύμναστα σώματα Απαιτείται ένα πολύ καλά γυμνασμένο σώμα
Εξατομικευμένα προγράμματα
Ενδείκνυται και για καθημερινή χρήση
Δεν ενδείκνυται για καθημερινή χρήση

 

Vibrollage
Προκαθορισμένα – αυτοματοποιημένα προγράμματα

Όλα τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα ώστε να χρησιμοποιούνται ξεχωριστά κατά περίπτωση ή μπορούν να συνδυαστούν το ένα με το άλλο για δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης.

Το Proellixe λειτουργεί σε ασφαλείς συχνότητες 3-30 Hz.

Όλα τα προκαθορισμένα προγράμματα διαρκούν έως 10′ και χωρίζονται σε 3 περιόδους:

 • Εισαγωγή-Ζέσταμα
 • Άσκηση-Στόχος
 • Αποκατάσταση-Ηρεμία

Αντενδείξεις

 • Εγκυμοσύνη
 • Θρομβοφλεβίτιδα
 • Όγκοι
 • Επιληψία
 • Λιθίαση
 • Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
 • Χειρουργικές επεμβάσεις

Κόστος: 95€/μήνα

Διάρκεια συνεδρίας: 10 λεπτά

Αριθμός συνεδρίων: από 20 συνεδρίες

Συχνότητα:  3 – 6 συνεδρίες/ εβδομάδα

μειωση κυτταριτιδας - τοπικου λιπους

Shock Wave – Κρουστικοί υπέρηχοι

Εξαφανίστε μια κι έξω, την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος, με ασφάλεια, αναίμακτα και χωρίς πόνο, με τους Κρουστικούς Υπερήχους – Shock Wave.

Τι είναι ο Κρουστικός Υπέρηχος ή αλλιώς Shock Wave και πως λειτουργεί;

Στην αισθητική χρησιμοποιούμε πολλά είδη υπερήχων. Μια καινούργια τεχνολογία για την σωματογλυπτική είναι και ο Κρουστικός Υπέρηχος – Shock Wave.
Είναι ένας υπέρηχος υψηλής συχνότητας, με μεγάλη ισχύ, που έχει την ιδιότητα να «χτυπάει» και να διεισδύει στους εν τω βάθει ιστούς με την μορφή κυμάτων. Στην περιοχή όπου εφαρμόζονται αυτά τα κύματα του υπέρηχου:

 • αυξάνεται η αιματική κυκλοφορία
 • ενεργοποιείται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης του οργανισμού

Αποτελεί μια δοκιμασμένη μέθοδο που πρωτοεφαρμόστηκε στην ιατρική το 1980, για την διάλυση των πετρών στα νεφρά (λιθοτριψία) και αργότερα, στη φυσικοθεραπεία για αποκατάσταση επίπονων καταστάσεων στους τένοντες και στους μύες.
Τα τελευταία χρόνια, οι Κρουστικοί Υπέρηχοι – Shock Wave, χρησιμοποιούνται στην αισθητική σώματος για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, του τοπικού λίπους και για την επιδερμική σύσφιξη. Η ένταση του κρουστικού υπέρηχου, που χρησιμοποιούμε στην αισθητική – συγκριτικά με την χρήση τους στην ιατρική και την φυσιοθεραπεία, διαμορφώνεται σε χαμηλότερα επίπεδα ενέργειας και εφαρμόζεται σε μεγαλύτερη περιοχή στο σώμα.

Τι αποτελέσματα έχει ο Κρουστικός Υπέρηχος – Shock Wave, στην εικόνα του σώματος και του δέρματος;

 • Στο δέρμα, επιδερμική σύσφιξη και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Με την πίεση από την δύναμη των υπερήχων, δημιουργούνται «μικροτραυματισμοί» στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του φυσικού μηχανισμού επούλωσης της επιδερμίδας, την δημιουργία νέου κολλαγόνου.
 • Στο επίπεδο της επιδερμίδας, πετυχαίνει μείωση των ραγάδων.
 • Αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας. Έτσι οξυγονώνονται οι ιστοί του δέρματος, με αποτέλεσμα την τοπική αύξηση του μεταβολισμού, με αποτέλεσμα την μείωση πόντων.
 • Διάσπαση των λιποκυττάρων, μειώνοντας τον όγκο τους και μειώνοντας την όψη της κυτταρίτιδας.
 • Με τους κατάλληλους χειρισμούς από την αισθητικό, προωθείται η λεμφική παροχέτευση. Έτσι μειώνεται το οίδημα και η κατακράτηση υγρών στα κάτω άκρα.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται ο Κρουστικός Υπέρηχος – Shock Wave;

Εφαρμόζεται με μεγάλη ευκολία σε όποια περιοχή εμφανίζει κυτταρίτιδα ή εναπόθεση τοπικού λίπους. Ενδεικτικά εφαρμόζεται:

 • Στα μπράτσα
 • Στη κοιλιά
 • Στους γλουτούς
 • Στους μηρούς
 • Στα «ψωμάκια»
 • Στο εσωτερικό των γόνατων
 • Στα πλαϊνά της πλάτης

Πώς γίνεται η συνεδρία;

Η αισθητικός απλώνει στην επιδερμίδα σας θεραπευτικό λιποδιαλυτικό ή συσφικτικό προϊόν, επιλέγει το κατάλληλο πρόγραμμα για την κάθε περίπτωση (κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος, επιδερμική σύσφιξη, λεμφική παροχέτευση) και στη συνέχεια κινεί στο δέρμα σας, τον κρουστικό υπέρηχο, μέσω μιας χειροκίνητης «κεφαλής». Ακούτε τον θόρυβο του κρουστικού υπερήχου και αισθάνεστε μια ελαφριά δόνηση. Η επιδερμίδα γίνεται ερυθρή και ζεστή λόγω της αύξησης της αιματικής ροής.
Η συνεδρία γίνεται σε 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο η αισθητικός χρησιμοποιεί μια κεφαλή και πρόγραμμα με λιγότερη δόνηση, για πιο επιφανειακή δράση στην επιδερμίδα και στο δεύτερο στάδιο, θα χρησιμοποιήσει άλλη κεφαλή και πρόγραμμα με πιο εν τω βάθει δράση.

Πονάει η συνεδρία;

Είναι μια ευχάριστη διαδικασία και πολλοί αισθάνονται χαλάρωση. Αν υπάρχει κυτταρίτιδα 3ου βαθμού, που έτσι κι αλλιώς πονάει με την πίεση του δέρματος, η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί σε χαμηλότερη ένταση.

Αφήνει σημάδια ή πονάει το δέρμα μετά την συνεδρία;

Δεν αφήνει σημάδια. Μόνο άτομα με κακή κυκλοφορία,σπάνια μπορεί να εμφανίσουν μικρούς μώλωπες, οι οποίοι υποχωρούν πολύ σύντομα.

Πότε φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα;

Τα πρώτα αποτελέσματα, φαίνονται από τις πρώτες 6 συνεδρίες.

Υπάρχουν άτομα που αντενδείκνυται να κάνουν Κρουστικό Υπέρηχο – Shock Wave;

Γενικά δεν έχει αντενδείξεις, εκτός από κάποιες σοβαρές καταστάσεις όπως:

 • Καρκίνος
 • Θρομβοφλεβίτιδα (όταν το Shock Wave εφαρμόζεται στα πόδια)
 • Λήψη αντιπηκτικών
 • Βηματοδότη
 • Γενική αδιαθεσία
 • Για λόγους ασφαλείας
 • Εγκυμοσύνη
 • Θηλασμός

Τι προτείνουμε να κάνετε μετά την συνεδρία;

Στο  Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, σας συμβουλεύουμε να κάνετε κι εσείς κάποια πράγματα μετά τη συνεδρία, ώστε να ενισχύσετε τα αποτελέσματα του Κρουστικού Υπερήχου – Shock Wave και να βελτιώσετε πιο γρήγορα την συνολική εικόνα του σώματος σας.

 • Να πίνετε τουλάχιστον 2 – 3 λίτρα νερό, την ημέρα.
 • Να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή, χαμηλή σε λιπαρά και ζάχαρη.
 • Αν έχετε παραπανίσια κιλά, να ξεκινήσετε ισορροπημένη υποθερμιδική διατροφή.
 • Να κάνετε καθημερινά 30 λεπτά αερόβια άσκηση (περπάτημα ή χαλαρό τρέξιμο).

Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές είναι σίγουρο ότι τα αποτελέσματα της θεραπείας θα είναι ακόμα καλύτερα.

Κόστος/συνεδρία:

Διάρκεια  Κόστος
20’ 30€
30’ 40€
45’ 50€
60’ 60€

Διάρκεια: 20 λεπτά- 60 λεπτά (εξαρτάται από την έκταση της περιοχής εφαρμογής και από το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε)

Αριθμός συνεδριών: κατά ελάχιστο 12 συνεδρίες (6 εβδομάδες)
(εξαρτάται από την ένταση του «προβλήματος» και από το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε)
Κάθε 12 συνεδρίες, σταματάμε για 2 εβδομάδες. Συνεχίζουμε μετά τις 2 εβδομάδες

Συχνότητα: 2 συνεδρίες/ εβδομάδα. Κάθε 2 – 3 μέρες

αποτοξινωση - αντιμετωπιση κυτταριτιδας

Λεμφικό drainage με βεντούζες (SPM) & αιθέρια έλαια

Το Ενδοδερμικό Μασάζ, με την συσκευή S.P.M., αναβιώνει τη παραδοσιακή μέθοδο της βεντούζας σε σύγχρονη μορφή. Η μέθοδος βασίζεται στις σύγχρονες ιατρικές και κοσμητολογικές έρευνες. Βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, την καλύτερη ροή της ενέργειας και βελτιώνει την στάση του σώματος.

Μέσω μιας συσκευής αναρρόφησης που στην άκρη της τοποθετούνται 2 γυάλινες βεντούζες (το μέγεθος της βεντούζας εξαρτάται από τον σωματότυπο και από την περιοχή που δουλεύουμε) μπορούμε να επιτύχουμε:

– Λεμφική παροχέτευση. Διεγείροντας το λεμφικό σύστημα πετυχαίνουμε αποσυμφόρηση και αποτοξίνωση των ιστών. Επανενεργοποιούνται οι μηχανισμοί αυτοκαθαρισμού του οργανισμού, απομακρύνοντας καλύτερα και ταχύτερα τις άχρηστες επιβλαβείς ουσίες. Έτσι μειώνεται η υπερφόρτωση του οργανισμού από τοξίνες.

– Ενίσχυση της αιματικής κυκλοφορίας και της κυτταρικής οξυγόνωσης (τοπικά στην περιοχή). Για να μειωθεί ο όγκος των λιποκυττάρων στις λιποαποθήκες (κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, γόνατο), πρέπει να αυξηθεί ο ενδοκυτταρικός μεταβολισμός. Μέσω της αναρρόφησης με τις βεντούζες, αυξάνεται τοπικά η κυκλοφορία του αίματος, στη συνέχεια έχουμε αύξηση της κυτταρικής οξυγόνωσης άρα αύξηση ενδοκυτταρικής καύσης.

– Τόνωση – επιδερμική σύσφιξη. Η έντονη αναρρόφηση που πετυχαίνει η συσκευή ενεργοποιεί τους ινοβλάστες. Οι ινοβλάστες είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ίνες υπεύθυνες για την σφριγηλότητα της επιδερμίδας

Για την ενίσχυση των επιθυμητών αποτελεσμάτων, η μέθοδος SPM συνδυάζεται με την χρήση ειδικών gel (λιποδιαλυτικών ή συσφικτικών), τα οποία έχουν έντονη διεισδυτικότητα και περνούν γρήγορα στην αιματική κυκλοφορία.

Η συσκευή δημιουργεί συνεχόμενες παλμικές αναρροφήσεις, διεγείροντας τις κατώτερες στιβάδες της επιδερμίδας. Δεν ερεθίζει και δεν έχει παρενέργειες.

Αποτελέσματα

 • Κυτταρίτιδα – τοπικό πάχος (ψωμάκια). Επεμβαίνουμε στη κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος με 2 μεθόδους (λεμφικό – ενίσχυση αιματικής κυκλοφορίας), σε μια μόνο συνεδρία
 • Ενίσχυση του συνδετικού ιστού
 • Μείωση οιδημάτων (ιδιαίτερα στα κάτω άκρα)
 • Αντιφλεγμονώδη δράση
 • Βελτίωση ψυχολογίας. Λόγω των άμεσων αποτελεσμάτων
 • Αποτοξίνωση

Ενδείξεις

 • Κυτταρίτιδα
 • Τοπικό πάχος
 • Στάση λέμφου
 • Προβλήματα μεταβολισμού
 • Υπερκόπωση
 • Στρες
 • Δυσκοιλιότητα
 • Πόνοι μυϊκοί

Περιοχές που εφαρμόζεται

 • Γενικά σε όλο το σώμα
 • Πρόσωπο
 • Πόδια
 • Κοιλιά
 • Γλουτούς
 • Πλάτη

 

Στάδια περιποίησης

 • Εφαρμογή λαδιού με αιθέρια έλαια, επιλεγμένου ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σώματος.
 • Ενδοδερμική μάλαξη με βεντούζες και στην συνέχεια εφαρμόζουμε τα στάδια 2 ή 3 ή και τα 3 στάδια. Η επιλογή γίνεται ανάλογα με τον στόχο που θέτουμε μαζί μ’ εσάς.
  • 1o στάδιο: Λεμφική Παροχέτευση
  • 2o στάδιο: Ενεργοποίηση του μεταβολισμού του λίπους
  • 3o στάδιο: Ενδυνάμωση και σύσφιξη του συνδετικού ιστού

VIDEO – Δείτε πως εφαρμόζεται η μέθοδος SPM  https://youtu.be/FMgfGCPjT7Y

Κόστος/ συνεδρία

Διάρκεια 6 συνεδρίες 12 συνεδρίες 18 συνεδρίες
SPM 30΄ 45€ 35€ 30€
SPM 40΄ 50€ 45€ 40€
SPM 60΄ 60€ 55€ 50€

Διάρκεια: 30 λεπτά – 60 λεπτά

Αριθμός συνεδριών: από 12 συνεδρίες

Μπορεί να γίνει και 1 φορά για χαλάρωση & ευεξία

Συχνότητα: 3 – 4 συνεδρίες/ εβδομάδα

Αποτοξινωση και υγιης επιδερμιδα, από το μελλον

Dermionologie body - Weyergans Αρνητικά ιόντα οξυγόνου

Έχετε βρεθεί ποτέ μπροστά σε καταρράκτη ή έστω σε κύματα που σκάνε με δύναμη σε βράχια; Σίγουρα θα έχετε νιώσει έντονη ευεξία. Η αιτία είναι τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου, που παράγονται κατά την πρόσκρουση, με δύναμη, του νερού στα βράχια ή το έδαφος.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε τα δεχτείτε αυτή την ευεργετική επίδραση, στην πόλη; Πως; Με το dermionologie!

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η περίσσεια οξέων εξουδετερώνεται μέσω του ιονισμένου οξυγόνου, που χρησιμοποιεί η συσκευή. Μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες, πραγματοποιείται η αυτόματη απομάκρυνση των λεμφικών αποβλήτων.

Μετά τον «εσωτερικό καθαρισμό» του σώματος, τα οξέα και οι βάσεις του οργανισμού βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία. Το δέρμα είναι φωτεινότερο, ο πελάτης αισθάνεται ξεκούραστος υγιέστερος.

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θεραπεία Dermio Care® προσώπου, βασίζεται στα αρνητικά ιόντα. Τα πλεονεκτήματα των αρνητικών ιόντων έχουν αποδειχτεί από το 1957. Ο Αμερικανός βιολόγος A.P. Krueger τα χαρακτήρισε ως «βιταμίνες του αέρα». Απέδειξε, ότι τα αρνητικά ιόντα έχουν για τον οργανισμό, ευεργετικές ιδιότητες ζωτικής σημασίας και ότι επηρεάζουν θετικά την αναπνοή, το μεταβολισμό των κυτταρικών μεμβρανών καθώς και τη ψυχολογική κατάσταση όσων δέχονται τη συνεδρία με dermionologie.

Αποτελέσματα

 • Μείωση οιδημάτων – κατακρατήσεων
 • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
 • Ενεργοποίηση των φυσικών μηχανισμών αποτοξίνωσης του σώματος
 • Αύξηση του μεταβολισμού

Διαδικασία

 • Εφαρμογή στην επιδερμίδα του σώματος, ειδικού gel. Κατάλληλου για την εξουδετέρωση του όξινου μανδύα της επιδερμίδας, ώστε να επιτραπεί η δράση των ευεργετικών για τον οργανισμό, αρνητικών ιόντων οξυγόνου.
 • Φοράτε την ειδική ατομική σακούλα, μέχρι τις μασχάλες ή τη μέση. Η σακούλα, συνδέεται με την κύρια συσκευή, μέσω ενός σωλήνα.
 • Εκκίνηση της συσκευής Dermio. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, διοχετεύονται αρνητικά ιόντα, στο σώμα.
  Ουσιαστικά, η συσκευή αναρροφά τον αέρα από το δωμάτιο και τον φιλτράρει από σκόνες και ιούς. Στη συνέχεια ενισχύει κατά πολύ τα αρνητικά ιόντα του ατμοσφαιρικού αέρα και τα στέλνει μέσα στη σακούλα.
 • Προαιρετικά (extra χρέωση): Εφαρμογή Λεμφικού μασάς με βεντούζες ή Hypoxi κ.α.

Κόστος:

45€/ 1 συνεδρία

350€ οι 10 συνεδρίες (35€/συνεδρία)

Όταν συνδυάζεται με άλλες περιποιήσεις σώματος: κόστος περιποίησης + 20€ για το Dermionologie® Body– Weyergans

Διάρκεια συνεδρίας: 30 λεπτά

Αριθμός συνεδριών: από 20 συνεδρίες

Συχνότητα: Συστήνονται 10 συνεδρίες κατά τη διάρκεια ενός κύκλου αναγέννησης της επιδερμίδας, δηλαδή σε 28 μέρες

Εξειδικευμενη τεχνικη περιτυλιξης κοιλιας, γλουτων, μηρων και γαμπας

Body Wrap

Περιποίηση σώματος κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Εξειδικευμένη τεχνική περιτύλιξης κοιλιάς, γλουτών, μηρών και γάμπας για την ενεργοποίηση του αγγειακού και λεμφικού συστήματος.

Τα ενεργά συστατικά απορροφώνται ταχύτερα με τη μέθοδο της περιτύλιξης.

Στάδια περιποίησης

 • Peeling σώματος
 • Εφαρμογή λιποδιαλυτικού – αποσυμφορητικού προϊόντος στις προβληματικές περιοχές

Περιτύλιξη με πλαστική μεμβράνη για ενίσχυση της δράσης των προϊόντων

Κόστος: 55€

Διάρκεια συνεδρίας: 60 λεπτά

Αριθμός συνεδριών: 8 – 20 συνεδρίες

Συχνότητα: 1 – 3 συνεδρίες/ εβδομάδα

Ελληνικα