Περιποιηση Σωματος

Σύσφιξη Σώματος

Η σύσφιξη σώματος, κυρίως η επιδερμική σύσφιξη, αποτελεί μια από τις δυσκολότερες προκλήσεις. Συνήθως οι περιοχές που έχουν ανάγκη από σύσφιξη, είναι το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα, η κοιλιά (ιδιαίτερα μετά την εγκυμοσύνη), οι γλουτοί. Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία μας έχει βοηθήσει πολύ να πετύχουμε αποτελέσματα σύσφιξης στο σώμα.

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Νefer
αν έχετε χαλάρωση στο σώμα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, ενισχύοντας τον συνδετικό ιστό, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με ειδικές μεθόδους και μηχανήματα ασφαλή, τελευταίας τεχνολογίας!

επιδερμικη συσφιξη και την βελτιωση της σφριγηλοτητας της επιδερμιδας

Hypoxi Dermology

Στο κέντρο αισθητικής Nefer θα βρείτε όλα τα μηχανήματα Hypoxi, αλλά συγκεκριμένα για την επιδερμική σύσφιξη και την βελτίωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, καταλληλότερο είναι το Hypoxi Dermology.

Η διεθνής, αναγνωρισμένη και κατοχυρωμένη παγκοσμίως με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος HYPOXI, που ανέπτυξε ο Δρ. Egger είναι μια μοναδική μέθοδος,  με απίστευτα αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του συνδετικού ιστού. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Πώς εφαρμόζεται

Η αισθητικός του κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, σας βοηθάει να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα, που έχει βεντουζάκια από τους μηρούς μέχρι και κάτω από το στήθος. Εσείς ξαπλώνετε αναπαυτικά στο κρεβάτι του Hypoxi Dermology και συνδέει την ολόσωμη φόρμα με το κρεβάτι. Τo τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα Hypoxi Dermology, δημιουργεί θετική κι αρνητική πίεση στην επιδερμίδα, από τους μηρούς μέχρι και κάτω από το στήθος. Έτσι ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος (άρα και την αύξηση του μεταβολισμού τοπικά)  και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης, από την αναρρόφηση της επιδερμίδας. Η συνεδρία είναι απόλυτα χαλαρωτική κι ευχάριστη.

Κόστος

HYPOXI Κόστος/12 συνεδρίες Κόστος/συνεδρία
DERMOLOGIE 300€ 25€

Διάρκεια συνεδρίας: 20 λεπτά

Αριθμός συνεδριών: 12 συνεδρίες (1 μήνας)

Συχνότητα:  3 συνεδρίες/ εβδομάδα – μέρα παρά μέρα

Συμπληρωματική περιποίηση:

Το Hypoxi Dermology, μπορεί να συνδυαστεί με το Hypoxi L250 ή το Hypoxi Vacunaut, για να ενισχύσει τα αποτελέσματα τους, στην μείωση της κυτταρίτιδας ή του τοπικού λίπους.

Λεμφικό drainage με βεντούζες (SPM) & αιθέρια έλαια

Proellixe – Πλατφόρμα δόνησης

μυϊκη & επιδερμικη συσφιξη, σε ολο το σωμα

Ηλεκτρομυοδιέγερση - EMS Training

Στο Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, σας έχουμε μια φυσική λύση, για την βελτίωση της εικόνας του σώματος σας. Την ηλεκτρομυοδιέγερση EMS. Σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον, σε έναν καθαρό χώρο, χωρίς πολυκοσμία και πάντα τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας. Είναι κατάλληλη μέθοδος απώλειας πόντων & σύσφιξης για εσάς αν:

 • Βαρεθήκατε τις εξαντλητικές δίαιτες χωρίς αποτέλεσμα
 • Δεν σας αρέσει η έντονη γυμναστική και μια αίθουσα γεμάτη με άλλους αθλούμενους
 • Δεν σας αρέσει η πολυκοσμία και τα αδιάκριτα βλέμματα
 • Χρειάζεστε εξατομικευμένη προπόνηση, λόγω τραυματισμών
 • Μόλις γεννήσατε και θέλετε να επανέλθει το σώμα σας, αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεση σας
 • Γενικά ο ελεύθερος σας χρόνος είναι πολύ περιορισμένος
 • Αθλείστε εντατικά, αλλά θέλετε να αυξήσετε την δύναμη και την αντοχή σας

Τι είναι η ηλεκτρομυοδιέγερση EMS;

Το EMS προκύπτει από τα αρχικά των λέξεων Elecro Muscle Stimulation. Δηλαδή ηλεκτρική διέγερση των μυών (ηλεκτρομυοδιέγερση).
Είναι ένα σύστημα που στέλνει ηλεκτρικά ερεθίσματα, ταυτόχρονα σε όλους μας τους μυς. Στη κυριολεξία, από την κορυφή έως τα δάκτυλα, προκαλώντας την ταυτόχρονη σύσπαση τους, χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.
Αυξάνει τις μυϊκές συστολές, με τέτοιο τρόπο που το σώμα δεν θα μπορούσε να κάνει μόνο του. Για παράδειγμα 10 επαναλήψεις με βάρη, πετυχαίνουν λιγότερη μυϊκή σύσπαση.
Ενδυναμώνει έτσι όλο το σώμα – ενεργοποιώντας 650 μυϊκές ομάδες.
Κάθε μυς μπορεί να ενεργοποιηθεί και να τονωθεί περισσότερο ή λιγότερο έντονα, ανάλογα με την διάθεση και το στόχο σας.
Τα αποτελέσματα φαίνονται σε συντομότερο χρόνο και με λιγότερο κόπο ενώ ασύρματη εφαρμογή των ηλεκτροδίων δίνει ελευθερία για την εκτέλεση αερόβιας άσκησης.

Τι πετυχαίνουμε με την ηλεκτρομυοδιέγερση EMS;

Ανάλογα με το προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε, με το EMS πετυχαίνουμε:

 • Ενδυνάμωση
 • Σύσφιξη
 • Ενεργοποίηση του μεταβολισμού
 • Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
 • Βελτίωση της στάσης του σώματος
 • Ανακούφιση πόνων στη πλάτη και τη μέση

Πώς γίνεται η διαδικασία;

Φοράτε:

 • Ένα γιλέκο με ηλεκτρόδια στον άνω κορμό, κι ένα ηλεκτρόδιο στα χέρια, που διεγείρουν τους μυς της πλάτης (άνω και κάτω μέρος), της μέσης, τους κοιλιακούς, το πυελικό έδαφος, τους βαθύς ραχιαίους, τους θωρακικούς.
 • Ένα «σορτσάκι» με ηλεκτρόδια, που διεγείρουν τους μυς των κάτω άκρων, όπως τα πόδια, οι γλουτιαίοι και αν επιθυμούμε οι γάμπες.

Τα παραπάνω ηλεκτρόδια τα βρέχουμε για να διεισδύει το ρεύμα στους μυς.
Στη συνέχεια ρυθμίζουμε την ένταση του ρεύματος, μέχρι εκεί που αντέχει ο καθ’ ένας και αρχίζουμε τη συνεδρία.

Κι αφού φορέσω το ειδικό γιλέκο και σορτσάκι με τα ηλεκτρόδια, τι κάνω κατά την συνεδρία;

Ανάλογα με την φυσική κατάσταση και υγεία του καθενός, μπορείτε να κάνετε από διάδρομο ήπιας έντασης, έως ενεργές, δυναμικές ασκήσεις. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε και κάποια βοηθητικά όργανα όπως λάστιχα, ιμάντες TRX, μπαλάκια, μπάλες, step κ.α.
Οι ασκήσεις γίνονται πάντα υπό την καθοδήγηση εκπαιδευμένου προσωπικού.
Σε περιπτώσεις μυοσκελετικών προβλημάτων ή αθλητών με έντονες απαιτήσεις στο ασκησιολόγιο, τότε η καθοδήγηση των ασκήσεων γίνεται από Φυσικοθεραπεύτρια.

Έχω τραυματισμούς, μπορώ να κάνω;

Όταν έχουμε άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα, που τους δυσκολεύουν ή περιορίζουν την κίνηση τους, τότε η συνεδρίες γίνονται υπό την επίβλεψη της φυσικοθεραπεύτριας μας, Γιώτας Βλασερού, που έχει μεγάλη εμπειρία σε αθλητικούς τραυματισμούς. Με την επίβλεψη της λοιπόν, διασφαλίζεται η σωστή εφαρμογή του EMS, χωρίς πρόβλημα. Εξάλλου, η μέθοδος από μόνη της δεν καταπονεί το μυοσκελετικό σύστημα.

Τι αίσθηση έχει κατά την διάρκεια της συνεδρίας;

Αισθάνεστε ένα ευχάριστο γαργαλητό, λόγω του ρεύματος που διοχετεύεται ταυτόχρονα σε όλους τους μυς σας. Αλλά η ένταση του ρεύματος είναι ρυθμιζόμενη από εμάς κι εξατομικευμένη, και φθάνει μέχρι εκεί που αντέχετε.

Τι νιώθω μετά την συνεδρία;

Τελειώνοντας την συνεδρία ίσως νιώσετε μια ελαφριά κούραση στους μυς σας και μια ελαφριά ευχάριστη αίσθηση στο σώμα, όπως νιώθουμε μετά την γυμναστική, πράγμα που οφείλεται στην έκκριση ενδορφινών.
Ωστόσο, αν είστε από αυτούς που θέλουν να νιώσουν την αίσθηση της εξουθένωσης μετά από μια έντονη προπόνηση, σίγουρα δεν θα σας καλύψει σε αυτό, η μέθοδος.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Αυτό εξαρτάται από την γενικότερη φυσική κατάσταση του καθενός (βάρος, ηλικία…), την διατροφή, τον τρόπο ζωής – άσκηση. Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται τις πρώτες 4 – 6 συνεδρίες.
1ος μήνας. Αρχίζετε να βλέπετε αλλαγές στο σώμα και στη διάθεση σας
2ος μήνας. Οι γνωστοί σας παρατηρούν διαφορά
3ος μήνας. Οι άγνωστοι γύρω σας λένε κολακευτικά σχόλια για την φυσική σας κατάσταση.

Μπορεί να συνδυαστεί με γυμναστική;

Φυσικά και μπορεί. Θα λέγαμε, μάλιστα, πως επιβάλλεται.
Ιδανική περίπτωση, είναι να συνδυαστεί με αερόβια άσκηση, ακόμα και την ίδια μέρα. Έτσι θα ενισχυθούν τα αποτελέσματα, αφού προάγουμε την λειτουργικότητα της προπόνησης σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Επίσης μπορεί να συνδυαστεί με προπόνηση με βάρη, αλλά προσοχή. Μετά από 24 ώρες.

Με τι άλλες μεθόδους θα προτείνετε να συνδυαστεί το σύστημα EMS;

Αρχικά απαραίτητη κρίνεται η ισορροπημένη διατροφή.
Πέρα από την διατροφή μπορεί να συνδυαστεί με:

 • Τα Hypoxi, για την μείωση της τοπικής εναπόθεσης λίπους (λιποαποθήκες).
 • Λεμφικό μασάζ (SPM) για ενίσχυση της αποτοξίνωσης του οργανισμού.
 • Μεσοθεραπεία, για μείωση του λίπους σε «ψωμάκια», «σωσίβιο».

Τι ηλικίες μπορούν να κάνουν EMS Training;

Από 18 – 70 ετών.

Τι να πρέπει να φοράω και τι να έχω μαζί του;

 • τα αθλητικά σας παπούτσια
 • το ειδικό κολάν και μπλούζα που θα αγοράσετε από το Nefer, πριν την πρώτη συνεδρία και είναι ατομικό, για λόγους προσωπικής υγιεινής. ‘Εχει τις ιδιότητες αντι-ιδρωτικές, αντι-μυκητιακές, αντι-βακτηριδιακές. Οι γυναίκες δεν φοράτε σουτιέν, παρά μόνο την μπλούζα.
 • Επίσης θα ήταν καλό να έχετε μαζί σας ένα επιπλέον εσώρουχο, γιατί αυτά που θα φοράτε θα βραχούν.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία;

Διαρκεί 20 λεπτά και πραγματικά ο χρόνος περνάει γρήγορα κι ευχάριστα. Αντιστοιχεί σε 2 – 3 ώρες προπόνησης στο γυμναστήριο.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται την εβδομάδα;

2 συνεδρίες την εβδομάδα κι αφού φτάσετε στον επιθυμητό στόχο, μπορείτε να μειώστε τις συνεδρίες στη 1 την εβδομάδα.

Υπάρχει περιορισμός για μακροχρόνια χρήση της Ηλεκτρομυοδιέγερσης – EMS;

Μπορείτε πάντα να κάνετε EMS, απλά όπως αναφέραμε, αφού φτάσετε στο επιθυμητό στόχο, θα μειώσετε τις συνεδρίες, σε 1 φορά την εβδομάδα.
Απλά οι ηλεκτρικές διεγέρσεις που κάνει φυσικά το κεντρικό νευρικό μας σύστημα και οδηγεί σε συστολή τους μυς μας, γίνονται πιο έντονες με το EMS, το οποίο χρησιμοποιεί με πιο έντονο τρόπο αυτή της αρχή της ηλεκτρικής διέγερσης των μυών.

Πόσο κοστίζει;

Ξεκινάει με 35€/ συνεδρία και όσες περισσότερες συνεδρίες κάνετε, η τιμή μπορεί να φτάσει μέχρι 20€/ συνεδρία.
Επίσης την πρώτη φορά θα αγοράσετε το προσωπικό σας σετ βερμούδας, κολάν για να το φοράτε πριν σαν φορέσουμε το γιλέκο με τα ηλεκτρόδια.

Μειονεκτήματα

Λόγω της υπερλειτουργίας των μυών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε υπερκόπωση, αυξάνεται η τιμή του CPK (κρεατινική κινάση).
Γι’ αυτό τον λόγο μπορείτε να κάνετε το πολύ 2 συνεδρίες/ εβδομάδα, με απόσταση 4 ημερών μεταξύ των συνεδριών.

Το ρεύμα που εφαρμόζεται με τα ειδικά γιλέκα, υπάρχει περίπτωση να βλάπτει το σώμα;

Δεν βλάπτει το σώμα, σε καμία περίπτωση. Εφαρμόζονται ρεύματα χαμηλής συχνότητας, τα οποία εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούνται με ασφάλεια στην αισθητική και στην φυσικοθεραπεία.
Οι μυς μας είναι ηλεκτροχημικά όργανα, που για να συσταλούν απαιτείται ηλεκτρική διέγερση από το κεντρικό νευρικό σύστημα. Η ηλεκτρομυοδιέγερση – EMS, εκμεταλλευόμενη αυτή τους την ιδιότητα, χρησιμοποιεί αυτά τα ρεύματα χαμηλής συχνότητας κι έτσι εντείνει την συστολή των μυών.

Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται το EMS;

Υπάρχουν κάποιες απόλυτες αντενδείξεις ή κάποιες μερικές αντενδείξεις που σε αυτή την περίπτωση, ζητάτε την άδεια του γιατρού σας.

 • Βηματοδότης
 • By pass
 • Εγκυμοσύνη
 • Πρόσφατη χειρουργική επέμβαση
 • Κήλη
 • Σκλήρυνση κατά πλάκας
 • Φυματίωση
 • Αρτηριοσκλήρωση προχωρημένου σταδίου
 • Σακχαρώδη διαβήτη
 • Πυρετό και οξείες βακτηριακές ή ιογενείς μολύνσεις
 • Επιληψία
 • Θρόμβωση
 • Σοβαρή διαταραχή του κυκλοφορικού συστήματος
 • Αιμοφιλία
 • Τεχνητά μέλη
 • Βίδες σε κατάγματα
 • Καρκίνο
 • Σοβαρά προβλήματα με την αρτηριακή πίεση

Η ηλεκτρομυοδιέγερση – EMS, είναι καινούργια «μόδα»;

Υπήρχε από παλιά. Ίσως δεν ήταν σε αυτή την μορφή, δηλαδή συνδυασμός ηλεκτρικού ερεθίσματος στους μυς και παράλληλα κίνηση, αλλά ο Luigi Galvani, το 1761, είχε επιστημονικά ευρήματα, για την ιδιότητα των ρεμάτων, να ενεργοποιούν τους μυς. Κυρίως όμως χρησιμοποιούνταν παλιά τα ρεύματα για την αποκατάσταση μυϊκών προβλημάτων.

Υπάρχουν μελέτες για την Ηλεκτρομυοδιέγερση;

Υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της Ηλεκτρομυοδιέγερσης. Μερικές από αυτές είναι οι παρακάτω:

 • Effects of Whole-Body Electromyostimulation versus High-Intensity Resistance Exercise on Body Composition and Strength: A Randomized Controlled Study (NCBI – Published online 2016)
 • Whole-body electromyostimulation as a means to impact muscle mass and abdominal body fat in lean, sedentary, older female adults: subanalysis of the TEST-III trial (NCBI – Published online 2013)
 • The efficacy and safety of whole-body electromyostimulation in applying to human body: based from graded exercise test (NCBI – Published online 2018)
  Electrical muscle stimulation as whole body training – Multicenter study on the use of full body EMS in fitness centers (VATTER, J., University of Bayreuth, 2003; publication AVM Verlag, Munich 2010).

Κόστος

1ος  μήνας – 8 συνεδρίες (35€/συνεδρία) 280
2ος  μήνας – 8 συνεδρίες (29€/συνεδρία) 232
3ος  μήνας – 8 συνεδρίες (25€/συνεδρία) 200
4ος  μήνας – 8 συνεδρίες (20€/συνεδρία) 160

Διάρκεια συνεδρίας: 20 λεπτά

Αριθμός συνεδριών: εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε σώματος

Συχνότητα: 1 – 2 συνεδρίες/ εβδομάδα

μη επεμβατικη μεθοδος για επιδερμικη συσφιξη και σφριγηλοτητα

Ραδιοσυχνότητες – RF

Οι ραδιοσυχνότητες RF, είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδος για επιδερμική σύσφιξη και την σφριγηλότητα. Δρα άμεσα και αποτελεσματικά, γι’ αυτό και εμφανίζει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Είναι ιδανική για περιοχές όπως:

 • Χέρια
 • Κοιλιά
 • Εσωτερικό μηρών

Η συνεδρία είναι πολύ ευχάριστη, αφού κατά την διάρκεια της ο πελάτης αισθάνεται ένα ήπιο ζεστό μασάζ, από την κεφαλή των ραδιοσυχνοτήτων.

Οι Ραδιοσυχνότητες RF, διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προκαλώντας τους μια ήπια ελεγχόμενη θέρμανση. Αυτή η ήπια και ελεγχόμενη «βλάβη», κινητοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο κι ελαστίνη.

Οι Ραδιοσυχνότητες RF έχουν εξαιρετικά πλεονεκτήματα, όπως:

 • Ανώδυνη διαδικασία, χωρίς νυστέρια και βελόνες
 • Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας του ασθενή
 • Δεν υπάρχουν σημάδια στο σώμα, μετά την εφαρμογή.

Οι Ραδιοσυχνότητες RF εφαρμόζονται σε όλους τους τύπους δέρματος, χωρίς καμία αντένδειξη.

Κόστος: 120€ οι 6 συνεδρίες

Διάρκεια: 20 λεπτά – 30 λεπτά

Αριθμός συνεδριών: 6 – 12 συνεδρίες

Συχνότητα: 1 – 3 συνεδρίες/ εβδομάδα

Συσφιξη – μειωση ποντων – κυτταριτιδα

Proellixe - Πλατφόρμα δόνησης

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer διαθέτουμε το Proellixe, με το σύστημα Vibrorollage, που είναι ένα μηχάνημα παλμικών δονήσεων – ταλαντώσεων χωρίς παρενέργειες.

Βασικές εφαρμογές

 • Κυτταρίτιδα
  Βελτιώνει την περιφερειακή μικροκυκλοφορία και την οξυγόνωση των υποδόριων ιστών.
 • Αδυνάτισμα
  Ενεργοποιεί τη λιπόλυση (μεταβολισμό του λίπους) και ρυθμίζει τα επίπεδα καλίου και νατρίου στο σώμα μέσω της διέγερσης της υπόφυσης και της παραγωγής επινεφρίνης (epinephrine).
 • Αντιγήρανση
  Ενισχύει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών και διεγείρει τη βιοσύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης στους ιστούς.
 • Μυϊκή τόνωση
  Αυξάνει αντανακλαστικά τη μυϊκή τόνωση. Όλοι οι μύες ασκούνται ακούσια και ενδυναμώνουν χωρίς δυναμικές ασκήσεις.
  Ενδυναμώνει τους βασικούς μύες και κατά συνέπεια βελτιώνει τη στάση του σώματος.
 • Χαλάρωση
  Η χρωματοθεραπεία σε συνδυασμό με την αντανάκλαση που προκαλεί η μυϊκή τάση από την άσκηση όλων των μυϊκών μαζών προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας σε όποιον το χρησιμοποιεί.

Εύκολο
Απλά ανεβαίνετε στην πλατφόρμα και ακολουθείτε τις οδηγίες του μηχανήματος.
Διασκεδαστικό
Το σύστημα Vibrorollage δρα στο σώμα σαν χιλιάδες μικροκύλινδροι που του κάνουν μασάζ.
Χωρίς κόπο
Χωρίς να κουράζεστε επιτυγχάνετε το στόχο σας.
Γρήγορο
Μόνο 10 λεπτά ανά συνεδρία αρκούν για να επωφεληθείτε από τα άριστα αποτελέσματα των παλμικών δονήσεων.

 

Διαφορές του Proellixe Vibration σε σχέση με τα υπόλοιπα μηχανήματα δονήσεων

Proellixe Vibration Άλλα μηχανήματα δονήσεων
Κυματοειδής κίνηση Κάθετη δόνηση
Απόλυτη χαλάρωση και ευεξία Άβολο έως δυσάρεστο συναίσθημα
Η κυματοειδής κίνηση προκαλεί “τέντωμα” στους χόνδρους, στους τένοντες και στους σπονδύλους της σπονδυλικής στήλης Πιέζουν σπονδύλους
Ενδείκνυται και για αγύμναστα σώματα Απαιτείται ένα πολύ καλά γυμνασμένο σώμα
Εξατομικευμένα προγράμματα
Ενδείκνυται και για καθημερινή χρήση
Δεν ενδείκνυται για καθημερινή χρήση

 

Vibrollage

Προκαθορισμένα – αυτοματοποιημένα προγράμματα

Όλα τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα ώστε να χρησιμοποιούνται ξεχωριστά κατά περίπτωση ή μπορούν να συνδυαστούν το ένα με το άλλο για δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης.

Το Proellixe λειτουργεί σε ασφαλείς συχνότητες 3-30 Hz.

Όλα τα προκαθορισμένα προγράμματα διαρκούν εώς 10′ και χωρίζονται σε 3 περιόδους:

 • Εισαγωγή-Ζέσταμα
 • Άσκηση-Στόχος
 • Αποκατάσταση-Ηρεμία

Αντενδείξεις

 • Εγκυμοσύνη
 • Θρομβοφλεβίτις
 • Όγκοι
 • Επιληψία
 • Λιθίαση
 • Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
 • Χειρουργικές επεμβάσεις

Κόστος: 95€/ μήνα

Διάρκεια συνεδρίας: 10 λεπτά

Αριθμός συνεδριών: από 20 συνεδρίες

Συχνότητα:  3 – 6 συνεδρίες/ εβδομάδα

εντονη επιδερμικη συσφιξη

Medical needling

Το Medical Needling, είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αναδόμησης της επιδερμίδας. Πετυχαίνει έντονη επιδερμική σύσφιξη. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική σε περιοχές όπως μπράτσα, εσωτερικό μηρών, χαλάρωση στο γόνατο κ.α. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος χωρίς να προκληθεί κάποια παρενέργεια.

Πώς εφαρμόζεται το Medical Needling;

Διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, κι έτσι αυξάνεται η σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Χρησιμοποιούνται ειδικά gel ή οροί, των οποίων η απορροφητικότητα από την επιδερμίδα αυξάνεται. Η συσκευή αυτή είναι ένας μικρός κύλινδρος που κατά μήκος του έχει μικρές λεπτές βελονίτσες. «Ρολάροντας» την στις περιοχές που θέλουμε να δουλέψουμε δημιουργούμε μικρούς νυγμούς.

Αυτό έχει 2 πλεονεκτήματα:

 • μέσω των μικρών νυγμών μπορούμε να περάσουμε βαθύτερα στην επιδερμίδα τα δραστικά συστατικά που θα χρησιμοποιήσουμε
 • με τον «μικροτραυματισμό» που δημιουργείται, ενεργοποιείται ο μηχανισμός επούλωσης, διεγείροντας τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Τα αποτελέσματα του Medical Needling είναι γρήγορα και εντυπωσιακά.

 • Προσδίδει σφρίγος
 • Λειαίνει τις ραγάδες
 • αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ουλές και τα σημάδια που προέρχονται από τις χειρουργικές επεμβάσεις, τα εγκαύματα ή τους τραυματισμούς
 • ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα

Τα στάδια του Medical Needling που ακολουθούμε είναι τα εξής:

 • Καθαρισμός επιδερμίδας & αντισηψία
 • Εφαρμογή τοπικού αντισηπτικού
 • Εφαρμογή αναισθητικής κρέμας
 • Εφαρμογή αναπλαστικών – συσφικτικών ορών
 • Χρήση συσκευής medical needling. Αυξάνει την απορρόφηση των ορών κατά 300 φορές!
 • Αναπλαστικό λάδι με υψηλής ισχύος βιταμίνη Α & Λακτικό οξύ

Συστήνουμε, ειδικά προϊόντα για χρήση στο σπίτι, ώστε να ενισχυθεί η σωστή παραγωγή κολλαγόνου και η ανάπλαση της επιδερμίδας. Προτείνεται η εφαρμογή τους 15 – 30 μέρες πριν την συνεδρία και η συνέχιση τους, τουλάχιστον 1 μήνα μετά τις συνεδρίες.

Κόστος: 150€

Διάρκεια συνεδρίας: 60 λεπτά – 75 λεπτά

Αριθμός συνεδριών: 6-12 θεραπείες

Συχνότητα: κάθε 7 – 15 μέρες

Συμπληρωματική περιποιήση:

Dermionologie body – Weyergans Αρνητικά ιόντα οξυγόνου

συσφιξη με ηλεκτροδια - pads

Ηλεκτροθεραπεία - Cosmodyn

H ηλεκτροθεραπεία χρησιμοποιεί τις ιδιότητες του ηλεκτρισμού για να βοηθήσει στην επιδερμική & μυϊκή σύσφιξη.

Η ηλεκτροθεραπεία, ανάλογα με τη μορφή των ρευμάτων που εφαρμόζονται, έχει αναλγητικό αποτέλεσμα στην υπό εφαρμογή περιοχή, ενώ παράλληλα βελτιώνει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία, χαλαρώνει τους μυϊκούς σπασμούς, καθυστερεί την μυϊκή ατροφία.

Κόστος:

Αρ. Συνεδρίων Διάρκεια προγράμματος Συνολικό κόστος Κόστος/ Συνεδρία Extra παροχές
12 1 μήνας 480€ 40€ ΔΩΡΟ

1 λιπομέτρηση

ΔΩΡΟ

1 συνεδρία Διαιτολογικής υποστήριξης

24 2 μήνες 720€ 30€ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% 1 μήνα πλατφόρμα δόνησης Proellixe

ΔΩΡΟ

1 λιπομέτρηση

36 3 μήνες 1080€ 30€ ΔΩΡΟ 36 συνεδρίες πλατφόρμα δόνησης Proellixe

ΔΩΡΟ

1η συνεδρία Διαιτολογικής υποστήριξης

Διάρκεια συνεδρίας: 20 λεπτά – 50 λεπτά (ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται)

Αριθμός συνεδριών: κατά ελάχιστο 20 συνεδρίες

Συχνότητα: 3 φορές/εβδομάδα

επιδερμικη συσφιξη, ιδανική και για αντιμετωπιση ραγαδων

Shock Wave – Κρουστικοί υπέρηχοι

Καταπολεμήστε την επιδερμική χαλάρωση, με ασφάλεια, αναίμακτα και χωρίς πόνο, με τους Κρουστικούς Υπερήχους – Shock Wave.

Τι είναι ο Κρουστικός Υπέρηχος ή αλλιώς Shock Wave και πως λειτουργεί;

Στην αισθητική χρησιμοποιούμε πολλά είδη υπερήχων. Μια καινούργια τεχνολογία για την σωματογλυπτική είναι και ο Κρουστικός Υπέρηχος – Shock Wave.
Είναι ένας υπέρηχος υψηλής συχνότητας, με μεγάλη ισχύ, που έχει την ιδιότητα να «χτυπάει» και να διεισδύει στους εν τω βάθει ιστούς με την μορφή κυμάτων. Στην περιοχή όπου εφαρμόζονται αυτά τα κύματα του υπέρηχου:

 • αυξάνεται η αιματική κυκλοφορία
 • ενεργοποιείται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης του οργανισμού

Αποτελεί μια δοκιμασμένη μέθοδο που πρωτοεφαρμόστηκε στην ιατρική το 1980, για την διάλυση των πετρών στα νεφρά (λιθοτριψία) και αργότερα, στη φυσικοθεραπεία για αποκατάσταση επίπονων καταστάσεων στους τένοντες και στους μύες.
Τα τελευταία χρόνια, οι Κρουστικοί Υπέρηχοι – Shock Wave, χρησιμοποιούνται στην αισθητική σώματος για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, του τοπικού λίπους και για την επιδερμική σύσφιξη. Η ένταση του κρουστικού υπέρηχου, που χρησιμοποιούμε στην αισθητική – συγκριτικά με την χρήση τους στην ιατρική και την φυσιοθεραπεία, διαμορφώνεται σε χαμηλότερα επίπεδα ενέργειας και εφαρμόζεται σε μεγαλύτερη περιοχή στο σώμα.

Τι αποτελέσματα έχει ο Κρουστικός Υπέρηχος – Shock Wave, στην εικόνα του σώματος και του δέρματος;

 • Στο δέρμα, επιδερμική σύσφιξη και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Με την πίεση από την δύναμη των υπερήχων, δημιουργούνται «μικροτραυματισμοί» στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του φυσικού μηχανισμού επούλωσης της επιδερμίδας, την δημιουργία νέου κολλαγόνου.
 • Στο επίπεδο της επιδερμίδας, πετυχαίνει μείωση των ραγάδων.
 • Αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας. Έτσι οξυγονώνονται οι ιστοί του δέρματος, με αποτέλεσμα την τοπική αύξηση του μεταβολισμού, με αποτέλεσμα την μείωση πόντων.
 • Διάσπαση των λιποκυττάρων, μειώνοντας τον όγκο τους και μειώνοντας την όψη της κυτταρίτιδας.
 • Με τους κατάλληλους χειρισμούς από την αισθητικό, προωθείται η λεμφική παροχέτευση. Έτσι μειώνεται το οίδημα και η κατακράτηση υγρών στα κάτω άκρα.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται ο Κρουστικός Υπέρηχος – Shock Wave;

Εφαρμόζεται με μεγάλη ευκολία σε όποια περιοχή εμφανίζει κυτταρίτιδα ή εναπόθεση τοπικού λίπους κι επιδερμική χαλάρωση.
Ενδεικτικά εφαρμόζεται:

 • Στα μπράτσα
 • Στη κοιλιά
 • Στους γλουτούς
 • Στους μηρούς
 • Στα «ψωμάκια»
 • Στο εσωτερικό των γόνατων
 • Στα πλαϊνά της πλάτης

Πως γίνεται η συνεδρία;

Η αισθητικός απλώνει στην επιδερμίδα σας συσφικτικό προϊόν, επιλέγει ειδικό πρόγραμμα για επιδερμική σύσφιξη και στη συνέχεια κινεί στο δέρμα σας, τον κρουστικό υπέρηχο, μέσω μιας χειροκίνητης «κεφαλής». Ακούτε τον θόρυβο του κρουστικού υπερήχου και αισθάνεστε μια ελαφριά δόνηση. Η επιδερμίδα γίνεται ερυθρή και ζεστή λόγω της αύξησης της αιματικής ροής.
Η συνεδρία γίνεται σε 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο η αισθητικός χρησιμοποιεί μια κεφαλή και πρόγραμμα με λιγότερη δόνηση, για πιο επιφανειακή δράση στην επιδερμίδα και στο δεύτερο στάδιο, θα χρησιμοποιήσει άλλη κεφαλή και πρόγραμμα με πιο εν τω βάθη δράση.

Πονάει η συνεδρία;

Είναι μια ευχάριστη διαδικασία και πολλοί αισθάνονται χαλάρωση. Αν κάποιος είναι πολύ ευαίσθητος και πονάει, η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί σε χαμηλότερη ένταση.

Αφήνει σημάδια ή πονάει το δέρμα μετά την συνεδρία;

Δεν αφήνει σημάδια. Μόνο άτομα με κακή κυκλοφορία, μπορεί να εμφανίσουν μικρούς μώλωπες, οι οποίοι υποχωρούν πολύ σύντομα.

Πότε φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα;

Τα πρώτα αποτελέσματα, φαίνονται από τις πρώτες 6 συνεδρίες.

Υπάρχουν άτομα που αντενδείκνυται να κάνουν Κρουστικό Υπέρηχο – Shock Wave;

Γενικά δεν έχει αντενδείξεις, εκτός από κάποιες σοβαρές καταστάσεις όπως:

 • Καρκίνος
 • Θρομβοφλεβίτιδα (όταν το Shock Wave εφαρμόζεται στα πόδια)
 • Λήψη αντιπηκτικών
 • Βηματοδότη
 • Γενική αδιαθεσία
 • Για λόγους ασφαλείας
 • Εγκυμοσύνη
 • Θηλασμός

Κόστος/συνέδρια:

Διάρκεια 20’ 30€
Διάρκεια 30’ 40€
Διάρκεια 45’ 50€
Διάρκεια 60’ 60€

Διάρκεια συνεδρίας: 20 λεπτά – 60 λεπτά (εξαρτάται από την έκταση της περιοχής εφαρμογής και από το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε)

Αριθμός συνεδρίων: κατά ελάχιστο 12 συνεδρίες (6 εβδομάδες)
(εξαρτάται από την ένταση του «προβλήματος» και από το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε)
Κάθε 12 συνεδρίες, σταματάμε για 2 εβδομάδες. Συνεχίζουμε μετά τις 2 εβδομάδες

Συχνότητα: 2 συνεδρίες/ εβδομάδα. Κάθε 2 – 3 μέρες

Αποτοξινωση, και υγιης επιδερμιδα, απο το μελλον.

Dermionologie body - Weyergans Αρνητικά ιόντα οξυγόνου

Ιδανική περιποίηση για να μειωθεί ο χρόνος επούλωσης της της επιδερμίδας, μετά από δραστικές περιποιήσεις που ερεθίζουν την επιδερμίδα, όπως το Medical Needling.

Έχετε βρεθεί ποτέ μπροστά σε καταρράκτη ή έστω σε κύματα που σκάνε με δύναμη σε βράχια; Σίγουρα θα έχετε νιώσει έντονη ευεξία. Η αιτία είναι τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου, που παράγονται κατά την πρόσκρουση, με δύναμη, του νερού στα βράχια ή το έδαφος.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε τα δεχτείτε αυτή την ευεργετική επίδραση, στην πόλη; Πως; Με το dermionologie!

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η περίσσεια οξέων εξουδετερώνεται μέσω του ιονισμένου οξυγόνου, που χρησιμοποιεί η συσκευή. Μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες, πραγματοποιείται η αυτόματη απομάκρυνση των λεμφικών αποβλήτων.

Μετά τον «εσωτερικό καθαρισμό» του σώματος, τα οξέα και οι βάσεις του οργανισμού βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία. Το δέρμα είναι φωτεινότερο, ο πελάτης αισθάνεται ξεκούραστος υγιέστερος.

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θεραπεία Dermio Care® προσώπου, βασίζεται στα αρνητικά ιόντα. Τα πλεονεκτήματα των αρνητικών ιόντων έχουν αποδειχτεί από το 1957. Ο Αμερικανός βιολόγος A.P. Krueger τα χαρακτήρισε ως «βιταμίνες του αέρα». Απέδειξε, ότι τα αρνητικά ιόντα έχουν για τον οργανισμό, ευεργετικές ιδιότητες ζωτικής σημασίας και ότι επηρεάζουν θετικά την αναπνοή, το μεταβολισμό των κυτταρικών μεμβρανών καθώς και τη ψυχολογική κατάσταση όσων δέχονται τη συνεδρία με dermionologie.

Αποτελέσματα

 • Μείωση οιδημάτων – κατακρατήσεων
 • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
 • Ενεργοποίηση των φυσικών μηχανισμών αποτοξίνωσης του σώματος
 • Αύξηση του μεταβολισμού

 

Διαδικασία

 • Εφαρμογή στην επιδερμίδα του σώματος, ειδικού gel. Κατάλληλου για την εξουδετέρωση του όξινου μανδύα της επιδερμίδας, ώστε να επιτραπεί η δράση των ευεργετικών για τον οργανισμό, αρνητικών ιόντων οξυγόνου.
 • Φοράτε την ειδική ατομική σακούλα, μέχρι τις μασχάλες ή τη μέση. Η σακούλα, συνδέεται με την κύρια συσκευή, μέσω ενός σωλήνα.
 • Εκκίνηση της συσκευής Dermio. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, διοχετεύονται αρνητικά ιόντα, στο σώμα.
  Ουσιαστικά, η συσκευή αναρροφά τον αέρα από το δωμάτιο και τον φιλτράρει από σκόνες και ιούς. Στη συνέχεια ενισχύει κατά πολύ τα αρνητικά ιόντα του ατμοσφαιρικού αέρα και τα στέλνει μέσα στη σακούλα.
 • Προαιρετικά (extra χρέωση): Εφαρμογή Λεμφικού μασάς με βεντούζες ή Hypoxi κ.α.

Κόστος:

45€/ 1 συνέδρια

350€ οι 10 συνεδρίες (35€/συνέδρια)

Όταν συνδυάζεται με άλλες περιποιήσεις σώματος: κόστος περιποίησης + 20€ για το Dermionologie® Body– Weyergans

Διάρκεια συνεδρίας: 30 λεπτά

Αριθμός συνεδρίων: από 20 συνεδρίες

Συχνότητα: Συστήνονται 10 συνεδρίες κατά τη διάρκεια ενός κύκλου αναγέννησης της επιδερμίδας, δηλαδή σε 28 μέρες

Ελληνικα