Συστηματα αναδόμησης - PH formula

 

Με τι εξειδικευμένες περιποιήσεις της pHformula αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά μια μεγάλη γκάμα δερματικών καταστάσεων. Στο Nefer θα βρείτε πρωτοποριακές υπηρεσίες αντιγήρανσης, ενυδάτωσης, αναζωογόνησης με τα συστήματα ελεγχόμενης αναδόμησης της PH formula, την πιο πρόσφατη τεχνολογική καινοτομία στην αποτελεσματική αντιμετώπιση δερματικών καταστάσεων. Οι συνθέσεις τους αποτελούνται από οξέα, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, ιχνοστοιχεία και αντιφλεγμονώδη συστατικά τα οποία μεταφέρονται στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας μέσω του ασφαλούς συστήματος μεταφοράς PHDVC.

 

Διαφορά συστημάτων αναδόμησης PH formula (skin resurfacing) σε σχέση με τα παραδοσιακά χημικά peeling   

   ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ  ΧΗΜΙΚΑ PEELING
Μηχανισμός δράσης  Απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων  Πρόκληση φλεγμονής
Οφέλη   Αυξημένη σύνθεση κολλαγόνου τύπου Ι,ΙΙ,ΙV,V  Αυξημένη σύνθεση κολλαγόνου τύπου Ι και σε μικρότερο βαθμό σύνθεση κολλαγόνου τύπου ΙΙΙ

 

Αγωγή για το σπίτι (γιατί είναι σημαντική και η προσωπική σας καθημερινή φροντίδα)

7 - 15 μέρες πριν την εφαρμογή των παρακάτω περιποιήσεων αναδόμησης στο Nefer, γίνεται προετοιμασία στο σπίτι με ειδικούς ορούς προετοιμασίας ACTIVE.

Κατά την διάρκεια των περιποιήσεων και μετά την ολοκλήρωση τους, εφαρμόζονται στο σπίτι ειδικοί οροί αποκατάστασης, οι RECOVERY, οι οποίοι συμβάλουν στην επιτάχυνση της αποκατάστασης του δέρματος μετά τις περιποιήσεις και στην πρόληψη μελλοντικών βλαβών.

 

Resurfacing 365 & 365plus

Συχνότητα:
4 - 6 συνεδρίες (Κάθε 7 – 14 μέρες)


Συμπληρωματική περιποίηση:
Μπορεί να εφαρμοστεί στο μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις επόμενες συνεδρίες αναδόμησης όπως A.C.N.E – Ακμή, A.G.E - Φωτογήρανση – ρυτίδες, M.E.L.A - Υπερμελάγχρωση-κηλίδες, M.E.S.O - Micro needle - αναδόμηση – αντιοξείδωση ή το ELOS SR (IPL ανανέωσης – κατά των ρυτιδων).

 

Διάρκεια: 55΄ - 70΄

Κόστος:
Resurfacing 365: 80€
Resurfacing 365 plus: 90€


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6956614115

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 14.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):
 

 

Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη περιποίηση αναδόμησης & ενυδάτωσης, ιδανική και για τις 365 ημέρες του χρόνου. Στο Nefer φροντίζουμε για την ανάγκη κάθε επιδερμίδας.  Η Resurfacing 365 και η 365plus με συστήματα αναδόμησης - PH formula είναι κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος καθώς συνδυάζουν ενεργά συστατικά που ενισχύουν τον φυσικό φραγμό του δέρματος, μειώνοντας σημαντικά την επιδερμική απώλεια νερού που προκύπτει τους χειμερινούς και καλοκαιρινούς μήνες.


Το Εκχύλισμα ρίζας άγριου αντιδιού είναι ένα ενεργό συστατικό που συσφίγγει το δέρμα ενώ αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου. Παρέχει άμεση και μεσοπρόθεσμη επίδραση στη σύσφιξη του δέρματος και έχει ενισχυμένες αντιγηραντικές ιδιότητες. Εκτός από τη δράση σύσφιξης και την σύνθεση κολλαγόνου, ο συνδυασμός με το υαλουρονικό οξύ εμφανώς διαγράφει τα σημάδια της κούρασης και αφυδάτωσης του.

 

Στάδια περιποίησης


- Καθαρισμός με γαλάκτωμα με την ταυτόχρονη απολεπιστική δράση των ενζύμων

- Άυξηση της διαπερατότητας της επιδερμίδας, με προϊόν που ανοίγει μικρο-διόδους στην επιδερμίδα

- Εφαρμογή αντιρυτιδικού ορού με οξέα. Βασίζεται στο μοναδικό σύστημα αναδόμησης PH-DVC™, το οποίο εξασφαλίζει την μέγιστη απορόφηση των οξέων σε βάθος χωρίς παρενέργειες και ταυτόχρονα παρατείνει την δράση και της βιο-διαθεσιμότητας των συνδυασμένων οξέων και των ενεργών συστατικών στην επιδερμίδα. Επίσης το σύστημα αναδόμησης PH-DVC™, επιτρέπει την χρήση μέγιστων συγκεντρώσεων χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες που συνήθως παρατηρούνται με τα συμβατικά peelings.

- Μάλαξη προσώπου (στην plus) επιλέγοντας αντιοξειδωτικά ή συσφικτικά συστατικά

- Θεραπεία αναδόμησης, αφήνοντας το δέρμα ορατά φωτεινό και λαμπερό. Παρέχει ήπια αναδόμηση και συμβάλει στη λείανση και σύσφιξη του δέρματος και των διεσταλμένων πόρων, χωρίς όμως να διαταράσει τον υδρολιπιδικό μανδύα. Με έντονη αντιοξειδωτική δράση, λόγω του Φερουλικού οξέως αναζωογονεί άμεσα το δέρμα, απαλύνει και λευκαίνει τις δυσχρωμίες. Eνισχύει την επουλωτική ικανότητα του δέρματος.

- Μάσκα με ενυδάτική δράση. Προαιρετικά συνδυάζεται με βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) ή με ορό που εχει δράση σύσφικτική, αναζωογονητική και ενυδατική λόγω του πυροβικού οξέως, του υαλουρονικό οξέως και πεπτιδίων

- Εφαρμογή βιταμίνης C

- Καταπράυνση - ενυδάτωση

- Αντιηλιακή προστασία