LASER αποτρίχωση

 

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, διαθέτουμε αποτελεσματικές μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης.  Έτσι καλύπτουμε κάθε πιθανή κατάσταση τριχοφυϊας κι επιδερμίδας (φωτότυπου).

Η φωτοαποτρίχωση γίνεται

Στο σώμα, με LASER Αλεξανδρίτη - Candela

Στο πρόσωπο, με IPL - ELOS (συνδυασμός IPL & ραδιοσυχνοτήτων)

Τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής και πρωτόκολλα. Οι υπηρεσίες αποτρίχωσης παρέχονται από αισθητικούς, πτυχιούχους ΤΕΙ, που γνωρίζουν απόλυτα όλες τις τεχνικές μόνιμης αποτρίχωσης, ώστε να σας προτείνουν την καταλληλότερη για εσάς μέθοδο, ανάλογα με την περιοχή που επιθυμείτε να κάνετε "μόνιμη" αποτρίχωση.

Όταν συνυπάρχουν και λευκές τρίχες ή επιμένουν πολύ λεπτές και ξανθές τρίχες, τότε ολοκληρώνουμε την αποτρίχωση με ηλεκτρική αποτρίχωση με βελόνα ή ενζυμική αποτρίχωση.

Επιλέξτε μια από τις αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης του Nefer και απολαύστε ένα λείο και απαλό δέρμα, χωρίς κόκκινα σημάδια κι ερεθισμούς.

Επίσης η αποτρίχωση με LASER Αλεξανδρίτη, εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε δέρματα με θυλακίτιδα. Υπεύθυνος παράγοντας για την δημιουργία της θυλακίτιδας, είναι η τρίχα. Από τη στιγμή που την απομακρύνουμε οριστικά με την αποτρίχωση LASER, σταματάνε να δημιουργούντε και τα κόκκινα ή καφέ σημάδια της θυλακίτιδας.

LASER Αποτρίχωση- Alexandrite (755nm)

 


Κάντε Click ΕΔΩ για να δείτε τον τιμοκατάλογο!


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6956614115

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 17.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):
 

Βάλτε μόνιμα τέλος στην τριχοφυϊα και την θυλακίτιδα με το τελευταίας τεχνολογίας LASER Alexandrite στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer.

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα και την θυλακίτιδα, γρήγορα και ανώδυνα, με το νέο σύστημα GentleMax Pro Laser της Candela. Το κέντρο αισθητικής Nefer σας προτείνει για μόνιμη αποτρίχωση, το LASER Alexandrite που εκπέμπει μονοχρωματικό φως με μήκος κύματος 755nm. 

Το LASER Αλεξανδρίτη είναι μια μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης. Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;
Οι τρίχες εξαφανίζονται το πολύ σε 8 συνεδρίες. Η συχνότητα των επισκέψεων έχουν ως εξής: οι πρώτες 2 - 3 συνεδρίες, κάθε 1 ή 2 μήνες και οι υπόλοιπες κάθε 2 ή 3 μήνες. Όταν δηλαδή οι τρίχες εμφανίζονται.

Όταν υπάρχει κάποια ορμονική διαταραχή (π.χ αυξημένες τιμές ανδρογόνων) παρατηρείται αύξηση της τριχοφυϊας κυρίως στο πρόσωπο, τους γλουτούς, την κοιλιά κ.α. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούμε να μιλάμε για εξαφάνιση τριχοφυϊας, αλλά μείωση.
Όταν συμβαίνει αυτό, συστήνουμε παρακολούθηση από ενδοκρινολόγο, για ρύθμιση του ενδοκρινολογικού προβλήματος.

Για ποια τριχοφυϊα δεν είναι κατάλληλη η αποτρίχωση με LASER;
Για το ξανθό και χνοώδες τρίχωμα. Δεν υπάρχει αρκετή μελανίνη στην τρίχα, για να απορροφηθεί η ενέργεια του laser, και να φτάσει μέχρι την ρίζα της και να την καταστρέψει.

Τι θα νιώσετε κατά την διάρκεια της συνεδρίας;
Όταν έχεις να κάνεις, αποτρίχωση, με το καλύτερο μηχάνημα της παγκόσμιας αγοράς, νιώθεις την σιγουριά μιας μεγάλης αμερικάνικης εταιρίας, την ταχύτητα και το αποτέλεσμα του leader στην αγορά των LASER αποτρίχωσης, καθώς και την λιγότερη δυνατή ενόχληση, χάρη στον τέλειο ψυκτικό μηχανισμό, που διαθέτει. Είμαστε περήφανοι για το CANDELA 3ης γενιάς.
Παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν την δυσφορία κατά την εφαρμογή της αποτρίχωσης με το LASER είναι: σκούρα επιδερμίδα, σκούρα και πυκνή τριχοφυϊα. Επίσης κάθε άτομο έχει διαφορετική αίσθηση και ανοχή δυσφορίας - πόνου. Μετά από 2 - 3 συνεδρίες που θα εξασθενήσουν οι τρίχες η ενόχληση μειώνεται αισθητά και δεν είναι άξια λόγου.

Πόσο ασφαλής είναι η χρήση του LASER;
Το Laser της Candela ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, εφόσον ρυθμιστούν κατάλληλα οι παράμετροι.

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από την ποιότητα του μηχανήματος, αλλά κυρίως από το ποιος το χειρίζεται καθώς και αν το σύστημα συντηρείται σωστά. 

Σε εμάς η αποτρίχωση LASER γίνεται αποκλειστικά από αισθητικούς, απόφοιτους ΤΕΙ, την οποία έχουμε διδαχθεί, στην διάρκεια των σπουδών μας , γνωρίζοντας τον τρόπο δράσης, όλων των LASER και τους τρόπους προστασίας. Ταυτόχρονα η εταιρία Candela, μας παρέχει εξαιρετική ενημέρωση για την χρήση του συγκεκριμένου συστήματος.

Σημεία που εφαρμόζεται η αποτρίχωση με LASER
- Πρόσωπο: άνω χείλος, φρύδια, πηγούνι, ζυγωματικά, παρειές, φαβορίτες
- Αυτιά
- Χέρια
- Μασχάλη

- Μπικίνι: απλό ή brazil
- Πόδια: γάμπες, μηρούς
- Γλουτοί
- Στήθος

- Μέση
- Κοιλιά
- Γλουτούς
- Αυχένα
- Πλάτη

Επίσης είναι κατάλληλη μέθοδος για την αντιμετώπιση της θυλακίτιδας. Η θυλακίτιδα, εμφανίζεται σε ορισμένα άτομα, μετά από αποτρίχωση με ξυράφι ή κερί. Στη συνέχεια η τρίχα γυρίζει μέσα στο δέρμα, ερεθίζοντας τον τριχοσμηγματογόνο θύλακα. Έτσι η περιοχή γύρω από κάθε τριχικό θύλακα είναι κόκκινη και μπορεί να εμφανίσει σπυράκια, δυσχρωμίες ή ουλές σε ποιό ευαίσθητα δέρματα. Έτσι όταν κάνουμε laser για μόνιμη αποτρίχωση, φεύγει και ο παράγοντας που ερεθίζει τον θύλακα της τρίχας, αφήνοντας ένα δέρμα λείο, χωρίς κοκκινίλες και "γκρι" σκιά κάτω από το δέρμα.

Πόσο διαρκεί μια συνεδρία;
Η συνεδρία με το LASER Αλεξανδρίτη (GentleLase Pro-U), που είναι το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας Candela, παρέχει γρήγορες και αποτελεσματικές εφαρμογές. Οι συνεδρίες διαρκούν από λίγα λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με την περιοχή που θα εφαρμοστούν.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε τους χρόνους για κάποιες περιοχές που εφαρμόζεται η αποτρίχωση με laser

Περιοχή εφαρμογής Διάρκεια 
Πόδια 30'
Πόδια - μπικίνι     40'
Μασχάλες 5'
Μπικίνι 10'
Πλάτη 20'

 

Πως γίνεται η διαδικασία

- Καθαρίζουμε την περιοχή από τυχόν make up, αρώματα ή αποσμητικό
- Οριοθετούμε την υπό αποτρίχωση περιοχή
- Κόβουμε τις τρίχες
- Εφαρμόζουμε το LASER
- Εφαρμόζουμε καταπραϋντική κρέμα

Τι πρέπει να προσέξετε πριν την συνεδρία με το LASER Αλεξανδρίτη
- Αν το δέρμα είναι μαυρισμένο (από ήλιο ή solarium) πρέπει να περιμένετε μέχρι να υποχωρήσει το μαύρισμα.
- Αποφυγή έκθεσης στον ήλιο ή σε solarium τουλάχιστον 4 – 6 εβδομάδες πριν την εφαρμογή του LASER.
- Αν χρησιμοποιείτε αυτομαυριστικές κρέμες ή κάνετε μαύρισμα με αερογράφο, πρέπει να σταματήσετε την εφαρμογή τους 15 μέρες πριν το LASER.
- Μην αποχρωματίζετε, αποτριχώνετε με κερί τις τρίχες, 4 – 5 εβδομάδες πριν και μετά τις συνεδρίες.
- Μπορείτε να ξυρίσετε τις τρίχες 1 – 2 μέρες πριν την συνεδρία – στο σώμα (μετά από συνεννόηση με την αισθητικό).

Τι πρέπει να προσέξετε μετά την συνεδρία
- Πρέπει να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό με τακτική ανανέωση του (κάθε 1 – 2 ώρες)
- Αποφυγή έκθεσης στον ήλιο ή σε solarium, για 4 – 6 εβδομάδες, ώστε να αποφύγετε την πιθανότητα υπερμελαγχρώσεων.
- Μην χρησιμοποιείτε αποσμητικό για 24 ώρες (όταν κάνετε laser στην μασχάλη).
- Μην τρίβετε την περιοχή με peeling ή με άγριο σφουγγάρι
- Μην τραβάτε τις τρίχες με κερί ή τσιμπιδάκι.
- Αμέσως μετά την αποτρίχωση με LASER, η περιοχή μπορεί να γίνει ροζ ή κόκκινη και να δημιουργηθεί ερύθημα, κάτι που αναμένουμε και είναι εντελώς φυσιολογικό. Αυτό μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες μέχρι 2 – 3 μέρες.

Άλλες πληροφορίες
- 10 – 20 μέρες μετά την συνεδρία, οι τρίχες θα αρχίσουν να πέφτουν.
- Αν είστε έγκυος δεν επιτρέπεται να κάνετε αποτρίχωση με laser.
- Σε περίπτωση που ακολουθείτε κάποια θεραπευτική αγωγή, οφείλετε να ενημερώσετε την αισθητικό σας - κατά την λήψη του ιστορικού σας - γιατί κάποια φάρμακα κάνουν φωτοευαίσθητη την επιδερμίδα σας, όσο τα λαμβάνετε.

Παρενέργειες
Γενικά δεν υπάρχουν παρενέργειες και είναι ασφαλής μέθοδος, ιδιαίτερα το LASER GentleLase Pro-U, είναι από τα πιο ασφαλή, γιατί έχει ένα πολύ καλό ψυκτικό μηχανισμό για να κρυώνει την επιδερμίδα κατά την διάρκεια της εφαρμογής.

Δεν επιτρέπεται
- Αν λαμβάνετε κάποια φάρμακα, που προκαλούν φωτοευαισθησία (όπως ήδη αναφέραμε) ή σε περίπτωση λεύκης και εγκυμοσύνης.

- Επίσης είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο, γιατί ιδιαίτερα τα πολύ μελαχρινά άτομα μπορεί να εμφανίσουν υπομελαγρώσεις ή υπερμελαγρώσεις (πιο σκούρο ή πιο ανοικτά σημάδια από το φυσιολογικό σας), μετά από την εφαρμογή με laser. Για αυτό πρέπει να ενημερώνετε σε κάθε συνεδρία με ειλικρίνεια τον αισθητικό σας για την έκθεση στον ήλιο.

Στο Nefer πάντα πριν ξεκινήσουμε μια συνεδρία αποτρίχωσης με LASER, συζητάμε μαζί σας, τις προσδοκίες σας και σας λύνουμε οποιαδήποτε απορία έχετε. Θα σας πούμε - κατά προσέγγιση - πόσες συνεδρίες θα χρειαστείτε και σε τι συχνότητα.

Σε μερικές περιπτώσεις και ιδιαίτερα σε ορμονοεξαρτόμενες περιοχές όπως στο πρόσωπο, μέση, κοιλιά απαιτείται συνδυασμός μεθόδων αποτρίχωσης, όπως η μέθοδος ELOS (συνδυασμός παλμικού φωτός - IPL & ραδιοσυχνοτήτων – RF) και η ηλεκτρική αποτρίχωση για τις λευκές τρίχες ή τις πολύ λεπτές που δεν έχουν αρκετή μελανίνη ώστε να απορροφηθεί η ενέργεια από το LASER ή το IPL.

Στο Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης, με τα καλύτερα μηχανήματα της αγοράς (LASER Alexandrite – Candela & Aurora ELOS– Syneron), από αισθητικούς απόφοιτους ΤΕΙ.

Nefer - Video LASER Αποτρίχωση

Δείτε το σχετικό video για την μόνιμη αποτρίχωση με LASER Alexandrite